Tiba-tiba Atie bertukar wajah menjadi secantik Dato’ Siti Nurhaliza. Wow! Menakjubkan bukan? Kak Hamizah pula memang betul-betul nampak perubahan ketara pada kulit wajah dia selepas 7 hari penggunaan produk ni. Fuhh. Tak kan tak jeles tengok kulit muka mereka ni bila tak payah guna make-up masa keluar rumah?
Anda mesti tertanya tanya produk apa yang best sangat tu sampai kulit muka jadi semulus kulit baby? Mari sini saya kongsikan satu rahsia besar dari Sufia Baker. Rahsia kulit sihat dan berseri hanya dengan menggunakan produk dari Sufia Baker secara konsisten.
“Kulit muka putih licin. Pakai lipstik je keluar rumah” kata Azie dari Johor.
Wanita dan make-up memang tak dapat dipisahkan. Mana mungkin tanpa secalit bedak kita mahu keluar rumah. Betul kan? Tapi lagi seronok bila dah tak perlu pakai make-up tebal tebal dan bersiap berjam-jam hanya kerana nak pergi ke kedai Pakcik Dollah seberang sana tu. Cuma konsisten guna Rose Tea Soap dari Sufia Baker sahaja kulit tampak anggun berseri tanpa sebarang cela. Rose Tea Soap ni mengandungi bahan terpilih seperti ekstrak rose, ekstrak tea tree, ekstrak green tea, vitamin C dan vitamin E.
Tugasnya, boleh melembabkan kulit kering, mengatasi jerawat, memudarkan parut jerawat serta jeragat pun hilang. Selain itu, sabun Rose Tea ni mampu mengecilkan liang pori, membantu menstabilkan PH kulit, meredakan keradangan kulit, dan tona kulit pun jadi sekata. Kalau selalu anda keluar rumah dengan pelbagai jenis sunblock, kini dah boleh tarik nafas lega. Sebab dalam sabun Rose Tea sendiri ada bahan yang boleh melindungi kulit dari sinaran UV. Lepas ni anda keluar dengan anak orang ingat sebaya. Padahal anda konsisten guna sabun Rose Tea ni sebab ia boleh menjadikan anda tampak lebih muda dari usia sebenar malah membantu melambatkan penuaan kulit muka anda. Syoknya..
“Baru 10 hari guna Rose Tea Soap muka dah nampak glowing”
Kalau sungguh bagai dikata, nyawa dan badan saya serahkan.
Begitulah perumpamaannya bila kita berjumpa dengan produk yang memang sesuai dan bagus untuk kulit kita, memang dah tak cari yang lain dah. Betul tak? Tengoklah sendiri hasil yang ditunjukkan oleh Cik Suzila ni lepas guna Rose Tea Soap ni. Baru 10 hari guna sabun Rose Tea dah nampak perubahan ketara. Kalau pakai hari-hari, confirm meletop. Sungguh menakjubkan bukan?
Anda nak kulit nampak lebih cerah dan glowing?
Bertukarlah sekarang kepada Candy Scrub Pink Smoothies Edition keluaran Sufia Baker. Sesuai dengan tagline nya ‘Skin first makeup second’, scrub ini dibuat khas untuk semua jenis masalah kulit. Yang best nya tentang scrub ini ia boleh dibuat masker dan scrub bibir. Wow! menariknya. Malam sebelum tidur boleh lah sapu scrub ni di bibir. Bangun pagi keesokan harinya anda dah boleh nampak bibir anda halus mulus kemerah-merahan bak delima. Gituu. Bukan sahaja wanita tetapi kaum lelaki pun boleh guna tau.
“Bukan kami ja try, laki kami pun try juga scrub. Tak percaya bila tengok muka sendiri kat cermin”
“Suami tengok saya pakai, dia pun nak pakai juga”
Seronok kan bila ada produk yang unisex. Boleh digunakan tak kira jantina. Banyak sebenarnya manfaat dari Candy Scrub ni. Selain dapat menyuburkan dan menyegarkan kulit muka, ia juga dapat mengawal pori dari terbuka, membersihkan liang pori, serta mengekalkan kelembapan sekaligus mencerahkan kulit muka. Dari jauh dah nampak kulit muka anda glowing dan licin je. Candy Scrub juga mampu meratakan tona kulit tidak sekata, menyingkirkan sel kulit mati serta anti penuaan. Jom, saya belanja lagi anda dengan beberapa lagi testimoni dari lebih 19 ribu pengguna produk Sufia Baker yang berpuas hati dengan produk ni.
“Rasa sejuk dan berangin, kulit muka pun makin cantik”
“1st time guna scrub candy ni jatuh cinta terus, best”
Produk keluaran Sufia Baker terbukti berkesan. Dengan penjagaan kulit yang betul boleh dicapai dengan pemilihan produk yang sesuai dengan jenis kulit seseorang. Jadi penting untuk anda semak setiap kandungan sesuatu produk itu. Tak percaya lagi? Tak mengapa. Ada banyak lagi testimoni dari pelanggan produk Sufia Baker di seluruh Malaysia. Cuba dulu baru tau.
Dah tu takkan nak tunggu je. Jom grab lelaju produk Sufia Baker terhangat di pasaran sekarang. Sambil tu ajak suami sekali guna. Baru lah nampak sweet secara berjemaah.
Rose Tea Soap : RM65.00
Candy Scrub : RM129.50
Kulit wajah anda lebih sihat dan berseri sepanjang masa.
Boleh terus dapatkan produk ini melalui:
Whatsapp : +601121894439
Email : zoollia77@gmail.com
Seller pun sweet sangat. Anda takkan menyesal!
Sufia Baker
‘Essential Recipe For Skin’
‘We bake your skin from our kitchen’