Kemajuan teknologi bukan hanya memberi impak kepada perubahan alat komunikasi, sistem pembangunan, pengangkutan awam malah kaedah pembasuhan pakaian juga turut mengalami perubahan positif.
Perubahan baik yang akan membantu meringankan beban isi rumah anda dalam menguruskan kewangan rumahtangga.
Perkenalkan, Laundry Ball, bola ajaib berteknologi nano yang terkini sebagai pengganti sabun basuh baju yang lebih selamat, jimat wang ringgit dan tahan lebih lama.
Dengan teknologi nanoclean, anda tidak perlu lagi menggunakan sabun basuh biasa atau membeli sabun setiap bulan. Sebiji nanoclean Laundry Ball boleh digunakan selama setahun jika anda cuma basuh pakaian sehari sekali kerana sebiji laundry ball boleh digunakan untuk 365 kali cucian.
Hanya satu bola, dengan kos RM70 dapat membasuh sebanyak 365 kali, setahun sekali pembelian. Cukup menjimatkan dan mudah untuk digunakan.
Laundry Ball – Bola Ajaib TANPA penggunaan bahan kimia.
Diformulasi daripada bahan-bahan organik yang HALAL DAN SELAMAT seperti Tourmaline, Zeolite, Natural Plant Saponin, Calcite, Pumice Stone dan Sebs.
Dengan Laundry Ball, kotoran dapat dihilangkan secara semulajadi dan tidak meninggalkan bahan kimia pada fabrik. Ia dapat membantu:
- Menjadikan fabrik tahan lebih lama kerana tiada peninggalan bahan kimia pada fabrik selepas setiap cucian.
- Sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai alahan kulit seperti ekzema atau lain-lain alergik dengan sabun.
- Membantu Malaysia dalam pencemaran air yang melibatkan bahan kimia dari basuhan kita selama ini
Siapa patut gunakan Laundry Ball Bola Ajaib ini?
Mereka yang ingin lakukan penjimatan.
Terutama surirumah, anak-anak perantau yang masih belajar atau baru nak mulakan kehidupan jauh dari keluarga. Pendek kata, Laundry Ball sesuai untuk kegunaan semua jenis mesin basuh termasuklah mesin dobi layan diri.
Untuk penggunaan yang lebih efisien, maximum load basuhan mestilah tidak melebihi 7kg setiap kali basuhan.
Letakkan Laundry Ball bersama baju basuhan ke dalam mesin basuh, dan mulakan basuhan seperti biasa tanpa perlu menambah detergent atau softener.
Hasilnya…
Baju tidak bergumpal, basuhan lebih bersih dan lembut.
Testimoni Pengguna Laundry Ball
Kesan eczema semakin elok
Bauan yang segar, cucian bersih
Bulu kucing senang dibersihkan
Wangian segar, baju lebih lembut
Smell good and it’s good for environment
Laundry Ball bertindak sebagai peluntur juga
Bau minyak urut kat pakaian hilang
Semakin ramai yang percaya dengan kesan Laundry Ball – Bola Ajaib ini.
Anda bila lagi?
Istimewa untuk anda, sempena pelancaran produk ini. Sebiji nanoclean Laundry Ball hanya RM49 sahaja, PERCUMA Magic Stain Remover.
Jangan ketinggalan dengan harga promosi ni!!!
Order sekarang, hubungi Encik Faisal Ibrahim:
Call: 019-576 5979
Whatsapp: 019-576 5979
E-mail: fijzurina@yahoo.com
Website: Laundry Ball Nanoclean
4 Comments
Mudah sangat dan jimat. Tak perlu beli sabun dah
Saya hanya perlu masukkan dalam mesin basuh dan switch on.
Dah tak risau anak jatuh sbb lantai licin…?
Orang gaji saya menyatakan kulit tangannya sudah tidak gatal2 lagi semenjak mengunakan laundry ball. Jimat dan mudah
Produk yang sangat mudah dan berbaloi
Penghantaran cepat