Checkout Usahawan Halia Hitam Kelulusan KKM jana 6 angka sebulan Tonton Video

Apakah ciri perniagaan yang sesuai dengan anda?

Anda dah hadiri berpuluh seminar perniagaan, tetapi belum capai matlamat?

Anda dah cuba semua jenis niche bisnes, tetapi masih belum peroleh kebebasan kewangan dan masa?

Anda tiada masalah kewangan, tetapi kesihatan merosot?

Setiap antara kita ada matlamat hidup masing-masing, mengukir kehidupan dalam tempoh masa tersendiri atau anda adalah orang yang Nelly cari? Bersedia untuk lalui proses perubahan dan belajar ilmu baru untuk menambak nilai kehidupan kita dengan kehidupan lebih sihat, bebas masa dan bebas kewangan, seperti kata Mentor Nelly, Retire Young, Retire Rich.

Nelly nak share satu platform NetCommerce dari Syarikat Volten International yang telah mendapat pengiktirafan THE ONE AWARD 2018 sebagai “TOP 4 ONLINE BUSINESS CATEGORY” dan MADE FOR THE EXCELLENCE AWARD 2020″. Pegiktirafan ini mengesahkan bahawa produk, sistem online dan payment gateway yang dicipta oleh syarikat Volten sangat berdaya saing dan telah menghasilkan jualan  RM80 juta [ada tahun 2020. Permintaan produk berasaskan halia hitam ekslusif keluaran Volten telah berjaya menambat hati pengguna setia, pengguna baru disamping melahirkan usahawan yang sangat berjaya untuk memenuhi permintaan pasaran.

Rekod tertinggi pendapatan sebulan Usahawan Volten adalah RM613,900.00 pada bulan NOV 2020. “Saya pening nak belanja mana bonus harian saya, kereta 3 biji semua Volten Kasi FREE”, kata Mr. Murthy kepa Nelly di program perasmian  produk teh tarik Vtea di Ipoh baru-baru ini. Rahsia Mr. Murthy hanya percaya dengan keajaiban halia hitam dalam merawat dan kuatkan antibodi manusia setelah dia sendiri sembuh dari penyakit saraf di tengkuk yang berlarutan selama lebih kurang 2 tahun, sembuh sepenuhnya dalam masa yang singkat.

Tiada yang mustahil dan bukan satu dongeng pendapatan usahawan di Volten, Leader kesayangan Nelly, Puan Siti pula sembuh dari  derita cyst dengan asbab dan khasiat halia hitam, “Cubalah rasa sakit untuk tahu apa itu nikmat sihat”, kata keramat yang Nelly ingat sepanjang berguru laga lutut dengan Puan Siti.

Faktor Kejayaan Usahawan Volten meraih pendapatan lumayan adalah produk boleh dipasarkan ke luar negara, sekaligus pasaran mengembang 50 kali lipat. Tak percaya, jadi Usahawan Volten, hantar produk ke negara luar seperti Indonesia, Thailand, Singapura, Kemboja, Brunei dan Vietnam, komisyen pasti masuk.

Kat sini Nelly nak share dengan korang mcm mana kami berniaga menggunakan produk-produk keluaran Volten International dan cara pembayaran secara Daily-Pairing-Bonus/ Commision yang akan kita terima! 

First of all, untuk pastikan perniagaan korang harus memiliki produk yang high demand, high repeat order dan of course manyak untungg!!

Fyi, Volten adalah syarikat pengedar tunggal produk berasaskan EKSTRAK HALIA HITAM PERTAMA di MALAYSIA yang MEMILIKI SIJIL HALAL DAN SIJIL KKM! Ya..ya…ini mmg super susah nak dapat kerana belum ada lagi mana2 syarikat kt Malaysia ni yang apply Sijil KKM untuk produk Halia Hitam or Kunyit Hitam ni.. (tak caya korg boleh buat research). Dan tumbuhan Halia Hitam ini telah mendapat pengesahan oleh para saintis sebagai tumbuhan yang mampu memulihkan imunisasi badan manusia dengan cepat dan selamat, tak hairan lah kenapa repeat order tinggi! 

Sebagai Syarikat  berprestatsi tinggi dengan produk yang terhad dan ekslusif, Volten lengkap segala kelayakan untuk berniaga secara sah di setiap negara Volten beroperasi seperti di Malaysia, Thailand, Indonesa, Singapura, Brunei dan Kemboja, konsep perniagaan adalah patuh syariah, perniagaan sebenar mengedar halia hitam dan melatih usahawan untuk capai matlamat dengan memasarkan produk herba penuh khasiat ini.

Kedua, daftar agent sekali seumur hidup dan tak perlu bayar maintenance fees. Yes ramai yang terkemut bila dah berniaga tapi tak mampu nak byr maintenance fees/ membership fees bulanan tu.. last2 terkubur macam tu je..habis bonus melayang ntah ke mana. Volten hanya menerima duit gembira dari pasaran, hanya untuk beli produk bila perlu, tanpa ada syarat untuk belian diri sendiri setiap bulan untuk aktifkan akaun usahawan Volten anda.

Ketiga, terdapat 4 bayaran atau BONUS dari syarikat yang SUPER OHSEM!

  1. Untung Runcit. Setiap produk memberikan untung runcit sebanyak 25%-50%.. stakat nak cari duit poket harian tu cincai jelahh..hehe..hari2 boleh makan chicken chop!

  2. Cipta Gaji Sendiri Melalui Komisen Pengenal. Komisen pengenal minimum RM100 ke RM1000. Kalau sehari boleh memperkenalkan 1 orang pakej Premium, dah boleh dapat income keesokannya sebanyak RM1000..Giler lah! Kalau sebulan?? Kalah gaji menteri!! cuba kira!

  3. Group Sales Bonus a.k.a Pasif Income. Let say 30 orang pembeli tadi membeli lagi bulan depan..dan mereka pun nak buat income yang sama mcm korang..confirm korg akan dapat Group Sales yang membawa kepada Group Bonus atau Pasif Income…Ingat! Kekuatan syarikat Volten adalah pada Produknya..Pernah dengar produk tu bercakap sendiri??hehehe!..haaa…ni lah part yang paling best sebab on top of komisen pengenal harian td, korang akan dapat bonus RM500 ke RM6000 SEHARI!! Wahh!! hebat giler sistem bayaran ni!!!

  4. Reward Point aka Company Turn Over(CTO). Kalau dah group sales banyak, syarikat pun nak bagi lah reward dalam bentuk cash/ assets kepada para achiever yang layak. Serendah RM1500 hingga RM1,000,000 REWARD akan diberikan kepada achiever pada bila-bila masa, click saja button redeem!! Kiraan Reward points akan selari dengan perkembangan kumpulan, sangat mudah untuk simpan sedikit bonus, kalau tidak semua habis sebab bonus hari-hari masuk

REPEAT ORDER TINGGI. Tak hairanlah kenapa syarikat tak meletakkan sebarang MAINTENANCE FEES kepada agent kerana repeat order tinggi dan produk HIGH DEMAND! Rekod keberkesanan seawal 3 hari!

Ala….bunyi macam best jer tapi mcm mana nk mula ni Nelly??

Anda akan dilatih untuk menggunakan beberapa teknik pemasaran percuma seperti memory jogger, personal branding, google bussiness, pemasaran sosial media, table talk, seni mengajak, teknik jambatan dan beberapa teknik yang lain, semestinya mendatangkan hasil yang lumayan.

Bukan itu saja, syarikat sangat supportive dengan mengadakan event2 untuk bantu para agent baru dan pengguna yg nak berjinak2 dlm bisnes Volten ini. Latihan dan bimbingan profesional dianjurkan oleh pihak syarikat, untuk mencungkil bakat usahawan dan pastikan setiap matlamat tercapai.

 Korang kena jd pengguna dan FEEL THE PRODUCT! Pasti confident level kita lebih tinggi setelah kita lalui fasa product experience ni..ni sgt penting uolls untuk korang naturally boleh share dgn orang lain ttg keterujaan korang selepas amalkan produk2 Volten ni. Kita lebih senang menjual dan latih usahawan dengan memindahkan emosi dan perasaan. Tak kenal maka tak cinta.

Nelly pulak ambil masa berapa lama?? Just after a cup of  Vcafe Coffee, dan masalah migraine Nelly lari balik kampung and i have started as “VOLTEN LOVER” sampai sekarang..and Alhamdulillah Nelly dah memiliki Legacy Di Volten sebagai #NellyLegacy dengan jumlah sales sebanyak RM80k sebulan bersama team #NellyLegacy..Alhamdulillah #roadto6figureincome!!

Apa yang penting skali, kita harus berniat untuk membantu orang lain dan pasti Allah akan bantu kita!

Bagi Nelly, mendapat kebebasan masa bersama keluarga adalah anugerah dan rezeki juga sebagai seorang ibu.. Kehidupan kita hanya sementara jadi jangan kita sia-siakan masa yang ada bersama anak2 yang makin membesar. So this is the best platform dan business untuk anda sertai kerana disini kami menjanjikan FLEXIBILITY OF LIFE! 

Nelly galakkan bagi surirumah ataupun anda yang masih mencari peluang untuk tambah income anda ke peringkat yang lebih tinggi dan berpanjangan (pasif income) untuk sertai team NellyLegacy bersama – sama Volten International untuk mencipta impian!

Wasap Nelly Cepat!!! 

Q APAKAH JENIS PRODUK SYARIKAT VOLTEN?

Produk berasaskan Ekstrak Halia Hitam YANG MENDAPAT KELULUSAN KKM (MAL 20086115TC)

5 jenis produk ekslusif keluaran Volten pasaran pasti berasaskan Halia Hitam:-
1. Kapsul VR4 ekstrak halia hitam
2. Vcafe Kopi Premium Arabica, Ekstrak Kulit Manggis
3. Dr4 Liquid Madu asli dan jus delima asli
4. V20 Khas untuk Wanita, Ekstrak sarang burung dan 12 herba arab
5. VTea, Teh tarik Black Tea, tinggi antioksida

Q SEJAK BILA PRODUK VOLTEN BERADA DI PASARAN?

Volten ditubuhkan pada tahun 2018 sebagai syarikat net-commerce melalui website Asiaemall.com

Mula memasarkan Halia Hitam pada Januari 2019 sehingga kini, 200 000 botol kapsul pertama terjual dalam tahun 2019 juga.

Tahun 2020, jumlah kumulatif kutipan jualan rangkaian produk Volten mencecah RM 80 juta.

Q Lokasi HQ DAN CAWANGAN SYARIKAT VOLTEN?

Wisma Volten di Sekseyn 15, Shah Alam menjadi lambang kemegahan Syarikat Bumiputera, 100% hak milik mutlak bernilai RM 6 Juta

Cawangan Utara
1.Ipoh, Perak
2. Sungai Petani, Kedah

Cawangan Selatan
1. Johor Bahru

Cawangan Antarabangsa
1. Kemboja
2. Indonesia

(maklumat penuh, sila pm Nelly)

Q Benarkah produk Volten boleh menembusi pasaran antarabangsa

Ya, terdapat beberapa cawangan rasmi Volten di negara seperti Cambodia dan Indonesia , produk yang dibeli dihantar terus dari negara penerima.

Namun begitu, Usahawan layak menghantar produk di Thailand, Singapura dan Brunei, 100% diuruskan oleh Volten,

Q SIAPAKAH PENGASAS SYARIKAT VOLTEN?

Pengasas dan CEO Syarikat Volten adalah Tuan Ismail Che Ani, seorang bumiputera berasal dari negeri Kedah dan diiktiraf beberapa anugerah Keusahawanan dan perniagaan, termasuk The One Award Academy. Beliau sangat pentingkan keberkatan rezeki dengan konsep komisyen harian, upah dibayar secepat mungkin sebelum kering peluh.

Q BAGAIMANAKAH KAEDAH PEMASARAN YANG DI LAKUKAN DI VOLTEN?

Kaedah asas pemasaran Volten adalah Net-commerce, trading bersistem di mana setiap pelanggan akan didaftarkan oleh usahawan di mana pembelian ulangan berlaku, usahawan akan mendapat bonus jualan kumpulan yang semestinya datang dengan sekali closing sahaja.

Bina minima 2 kumpulan jualan, sama ada dari kalangan pelanggan setia dan agent, pendapatan anda akan dibina secara autopilot. kekerapan perkembangan kumpulan lebih pantas jika anada melatih agent dan jadikan usahawan si minda jutawan.

Keunikan sistem dan startegi syarikat volten menjadi sebab Usahawan Volten berjaya menjana 6 angka atau ratusan ribu sebulan adalah dengan membina 4 kumpulan usahawan dan pelanggan setia, bonus jualan kumpulan anda akan berlipat ganda. Call Nelly segera umtuk tahu lebih dalam rahsia jutawan halia hitam.

Q SIAPAKAH YANG LAYAK MENDAFTAR SEBAGAI AGENT?

Kesemua penduduk di negara Malaysia, Cambodia, Singapura, Brunei, Indonesia dan Thailand yang berumur 18 tahun ke atas.

Q BERAPAKAH MODAL UNTUK MENJADI AGENT?

Pendaftaran Agent adalah Percuma dengan pembelia minima pakej basic 250pv, harga antara rm480 -rm600, stok permulaan bernilai RM 660-RM 840 (ada untung runcit jika jual semua stok produk, beli lagi murah kepada pengguna, sebagai pakej rawatan)

Q APAKAH MANFAAT MENJADI AGENT VOLTEN?

1. UNTUNG RUNCIT. sebanyak 25% - 50% bagi setiap produk.
2. KOMISEN PENGENAL bermula RM100 ke RM1000.
3. BONUS BERKUMPULAN bermula RM25 ke RM6000 sehari.
4. REWARD POINT. Reward point adalah pembahagian share atas jualan syarikat yang di berikan kepada agent yang berkelayakkan pada setiap bulan sebagai caruman dan simpanan. Bermula RM200 setiap 1 share
5. REPEAT ORDER yang tinggi, produk sangat berkesan
6. TAK PERLU MAINTENANCE setiap bulan.
7. BOLEH MENAJA agent di cawangan luar negara sedia ada. Rangkaian pasaran lebih besar.
8. TEAM SUPPORT yang kuat dari leader dan syarikat.
9. Bahan iklan dan copywriting disediakan, hanya hidupkan kuasa viral dan teguhkan matlamat.
10. Bonus setiap hari, upah dan imbuhan lebih afdal dibayar secepat mungkin
11. Konsep bisnes patuh syariah dan perniagaan pembekalan, pengikalanan, latihan usahawan, bukan skim piramid cepat kaya
12. Produk sangat diperlukan di pasaran, termasuk pasaran antarabangsa

Q APAKAH SUPPORT YANG AKAN DIBERIKAN OLEH TEAM NELLY LEGACY?

A. Personal branding di media sosial (fb, instagram, linkedin, google bussiness)
B. Teknik Blue Ocean Startegi
C. Teknik ride along
D. Seni jualan
E. Seni mengajak (invitation)
F. Kursus kepimpinan
G. Ilmu closing
H. Train the presenter
I. Tabletalk
J. Success seminar dilokasi anda
K. Unique selling point USP produk (fokus kepada produk yang laris dan senang closing)

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Ahad24 hours open
  • Selasa24 hours open
  • Isnin24 hours open
  • Rabu24 hours open
  • Khamis24 hours open
  • Jumaat24 hours open
  • Sabtu24 hours open

Your request has been submitted successfully.

  • Harga 480
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!