Checkout Tudung Cantik Hayda Scarf Tonton Video

Koleksi tudung yang ada sangat membosankan? Dah jemu dan bosan pakai tudung yang sama setiap hari?

Tudung mudah berkedut dan awning sukar dibentuk? Buatkan mood jadi suram seharian dan tak nampak cantik?

Mesti ada antara kaum hawa yang pernah alami situasi seperti di ataskan?

Jom saya bantu anda semua dengan koleksi Hayda Scarf. Sekali pakai mesti cantik beribu-ribu kali. Paling best, orang tegur bila pakai koleksi tudung Hayda Scarf nampak lebih ayu, cantik dan mempesonakan.

Woww. Bestkan..

Tambah nak dekat AidilFitri, mesti nak tampil cantik dan bergaya ketika OOTD kan..Anda dah ada ke tudung untuk dipakai raya nanti? Kalau belum jom dapatkan koleksi Hayda Scarf. InsyaAllah, confirm lepas ni anda tak pilih yang lain dah.

Hayda Scarf ada pelbagai jenis koleksi seperti Bawal Printed Hayda Scarf, Warisan Edition, Lava Edition, Athea Edition dan banyak lagi. Untuk melihat pelbagai jenis koleksi Hayda Scarf, anda boleh terus ke Channel Telegram :

https://t.me/joinchat/WSCchXHRwTboTk

Kenapa anda mesti pilih koleksi Hayda Scarf? Sebabnya Hayda Scarf ada keistimewaan tersendiri, antaranya;

Keistimewaan Tudung Hayda Scarf ;

  • Material Chiffon Custom made high quality
  • Tidak perlu gosok (ironless)
  • Mudah dibentuk
  • Tidak nipis dan tak jarang
  • Tidak panas
  • Bidang 45 (boleh dilabuhkan)
  • Tag metal warna Gold, tidak mudah berkarat dan tidak mudah tercabut
  • Jahitan baby seam lebih kemas, teliti dan tidak berbulu

Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkannya sekarang!

Sempena AidilFitri yang bakal menjelang tiba, anda berpeluang menyertai contest pembelian RM100, untuk melayakkan join contest RM100,000. Hayda Raya Kaya Bergaya. Jom Hayda Lover.

Berminat untuk membuat pembelian boleh terus wasap saya ;

Https://www.wasap.my/+60129845175

Dan anda juga boleh melihat katalog wasap saya;

https://wa.me/c/60129845175

Jom cantik dan bergaya dengan koleksi Hayda Scarf sempena Aidilfitri nanti.

Q Apakah keistimewaan tudung bawal Hayda Scarf?

Keistimewaan tudung bawal Hayda Scarf adalah material chiffon, tidak mudah kedut dan tak perlu gosok (ironless), corak custom made, design yang sangat menarik dan unik, warna yang sangat up to date dan lawa, boleh labuhkan dan buat pelbagai gaya.

Q Adakah tudung Hayda Scarf ni jarang?

Tudung koleksi dari Hayda Scaft tidak jarang

Q Adakah tudung bawal Hayda Scarf senang dibentuk?

Ya, tudung bawal Hayda Scarf senang dibentuk, awning on point dan senang urus

Q Adakah tudung bawal sahaja koleksi Hayda Scarf?

Tidak, koleksi shawl Hayda Scarf juga turut disediakan

Q Adakah tudung bawal Hayda Scarf mudah luntur warna apabila dibasuh dan kerap digunakan?

Tidak. Anda disarankan basuh secara manual guna tangan,rendam, bilas dan terus dijemur supaya keadaan tudung tidak mudah cepat rosak

Q Siapakah yang sesuai menggayakan tudung dari Hayda Scaft?

Sesuai digayakan oleh semua kaum wanita muslimah dari pelbagai peringkat umur dan mereka yang gemar bergaya, ikut trendy, suka ber'ootd' dan up to date

8 Review untuk Tudung Cantik Hayda Scarf

ainiazmi19

1 Review

Cantik dan terbaik

5/ 5

Tudung senang bentuk, tak buang masa kalau nak kena cepat siap. Pilihan pun elok2.. πŸ‘

Adakah review ini...?

mamaminna8323

5 Review

Corak cantik Dan banyak pilihan

5/ 5

Tudung hayda scarf sangat lembut dan tak panas. Sangat mudah dibentuk, tak perlu lama untuk bersikap. Jimat masa 😘

Adakah review ini...?

sislatifahain59

7 Review

5 minit je siap

5/ 5

Tudung senang pakai. Senang bentuk. Jimat masa. Tak payah duk berejam-rejam bersiap. Paling best tak payah gosok. Material best sangat-sangat. 😍😍😍

Adakah review ini...?

akma12383

4 Review

Tudung cantik senang bentuk& kain sejuk

5/ 5

Seorang yg sangat peramah,pantas respon😊

Adakah review ini...?

Ain

6 Review

Cantik

5/ 5

Perkhiidmatan yang sungguh mesra pelangan.corak yg santai tapi menarik..

Adakah review ini...?

amrjemi160824

1 Review

RECOMMENDED SERVIS TERBAIK DARI SELLER!

5/ 5

Terima kasih seller! Tudung menarik servis terbaik.

Adakah review ini...?

Amira Hussin

2 Review

Tudung sangat cantik

5/ 5

Tudung sangat cantik. Ada pelbagai jenis design, tak jarang, paling best awning on point

Adakah review ini...?

ayumiemie23687

1 Review

Trust seller, penghantaran laju

5/ 5

Corak cantik2 Material sejuk Senang nk bentuk Take jarang tak panas

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin24 hours open
  • Selasa24 hours open
  • Rabu24 hours open
  • Khamis24 hours open
  • Jumaat24 hours open
  • Sabtu24 hours open
  • Ahad24 hours open

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM29 - RM100
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!