Checkout Susu Kambing Melwite by MIQA untuk Kulit Kusam, Jeragat, Jerawat dan Ekzema Tonton Video

Melwite adalah susu kambing premium dengan ekstrak buah melon honeydew.

Susu Melwite diproses melalui pembuatan berteknologi tinggi bagi menghasilkan susu dalam bentuk serbuk yang bebas bau hamis dan ditambah perisa melon yang enak yang boleh dinikmati sesiapa saja.

Melwite diformulasi khas untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Melwite mengandungi bahan hebat iaitu VITAMIN C ( ascorbic acid ) dan GLUTATHIONE.

Dua bahan ini sangat berkesan dalam membantu kulit anda lebih cerah, wajah kelihatan lebih muda, sihat dan berseri setiap hari.

Di samping susu kambing itu sendiri berfungsi membantu menjaga kesihatan kulit anda. Susu kambing mempunyai selenium iaitu sejenis mineral yang berperanan mencegah kanser kulit dan mencegah sel kulit menjadi rosak akibat terdedah pada sinaran matahari.

Antara kelebihan susu MELWITE :

1) Membantu kesihatan kulit, lebih cerah, bersih dan lebih berseri.

2) Membantu merawat masalah kulit seperti kulit kusam, kulit kering, jerawat, jeragat dan juga ekzima.

3) Memberi Tenaga ekstra untuk kerja seharian jika diminum sebagai sarapan pagi

4) Membantu dalam penghadaman.

5)Meningkatkan kecerdasan minda bagi dewasa mahupun kanak-kanak.

6) Membantu dalam penambahan susu ibu.

7) Membantu menghindari jangkitan kuman.

MELWITE MERAWAT MASALAH SEPERTI

🍈Kulit kering
🍈Gatal-gatal
🍈Ekzema
🍈Parut
🍈Kulit Kasar
🍈Kudis
🍈Panau
🍈Tumit merekah
🍈Jeragat
🍈Susu badan kurang
🍈Hemoglobin rendah
🍈Tidak bertenaga dan letih
🍈Kulit Kusam
🍈Bby Kuning
🍈Minda Lemah

4 bahan killer dalam melwite wajib korang tau
Susu kambing, melon (tembikai susu) gluthation, vitamin c

SUSU KAMBING
1. Baik untuk kesihatan jantung
2. Sifat anti radang
3. Sumber kalsium yang baik
4. Boleh Meningkatkan Kesihatan Otak
5. Mempunyai Khasiat Untuk Kesihatan Rambut
6. Mudah dicerna
7. Sesuai untuk individu yang mempunyai masalah alahan laktosa
8. Sejenis agen metabolik yang bagus
9. Memberikan manfaat sepanjang kehamilan
10. Menghalang Anemia
11. Menyeimbangkan pH badan

MELON (TEMBIKAI SUSU)
1. Baik untuk Kesehatan Jantung
2. Baik untuk Kesehatan Pencernaan
3. Meningkatkan Sistem Kekebalan Tubuh dan Mencegah Cancer
4. Menjaga Kesehatan Kardiovaskular
5. Mengurangi Stres
6. Mencegah Nefropati Diabetik
7. Bermanfaat untuk Paru-Paru
8. Pengubatan Insomnia
9. Meringankan Masalah Menstruasi
10. Membantu Mengurangkan Berat Badan
11. Bermanfaat Bagi Ibu Hamil
12. Meringankan Sakit gigi
13. Meremajakan Kulit, Regenerasi Kulit dan Anti Penuaan
14. Merangsang pertumbuhan rambut
15. Meringankan ekzima Dan Masalah Kulit Lainnya
16. Menjaga Kesehatan Mata dan Penglihatan
17. Mencegah dan bagus untuk penyakit Diabetes

GLUTHATION
Glutathione juga sering disebut sebagai MASTER ANTIOXIDANT di dalam tubuh. Ia juga sebagai anti-penuaan dan untuk pencerahan kulit
1. Memutihkan kulit (membantu memutihkan kulit wajah dan badan dengan penukaran melanine (gelap / coklat / kuning pigmentasi) untuk phaeomelanin (pigmentasi kulit putih kemerahan)
2. Membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri
3. Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan serta meningkatkan tahap kesihatan
4. Untuk mengubati banyak penyakit paru-paru termasuk asma, bronkitis kronik dan emfisema
Menjaga fungsi kekebalan dan pertahanan tubuh yang optimum dan menyediakan anti-tumor
5. Melawan pengoksidaan lemak yang beredar dalam aliran darah, termasuk kolesterol, memperlambat proses pembentukan plak dalam arteri – penyebab untuk sebahagian besar penyakit jantung dan stroke
6. Memadam jerawat dan bekas jerawat

VitaminC
1. Menghasilkan kulit yang berseri
2. Penghasilan kolagen
3. Membantu mengatasi kekurangan vitamin C dalam badan
4. Membantu menghindari jangkitan kuman

Haaaa macam mana?? Bagus ke tersangat bagus melwite ni.. 🥰

* CLEANSER VITAMIN C*

Membersihkan segala kotoran wajah dengan cepat dan berkesan.

Pencuci muka berasaskan vitamin c dan aloe vera ini boleh juga digunakan sebagai make up removal. Tanggalkan makeup tanpa basuh.

Kebaikan lain:-

✔ Merawat masalah jerawat
✔ Merawat masalah jeragat
✔ Merawat masalah kulit kusam
✔ Melicin dan melembabkan kulit
✔ Menegangkan kulit wajah
✔ Wajah segar sepanjang hari

DILULUSKAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA
▶ No Rujukan KKM :
NOT 1801704827K
▶ 1 Botol Tahan 1-2 bulan (60ml)
#CleanserVitaminC
RM 39

Q Ada susu kambing melwite rasa hamis ?

Tidak hamis, rasa honey dew yang sangat sedap

Q Sesuai tak utk kulit kering dan kusam , jerawat dan jeragat

boleh melembabkan kulit kering, mencerahkan kulit, menghilangkn jerawat dan jeragat degil

Q Ibu hamil dan kanak-kanak boleh tak consume susu kambing melwite?

Boleh untuk ibu hamil minum untuk mencegah baby dari kena kuning. Kanak- kanak pun boleh minum.

Q Ibu menyusu badan boleh consume tak susu kambing melwite ni?

Bagus untuk ibu menyusu badan kerana susu badan jadi meriah. Baby jadi kenyang dan tak meragam.

Q Sesuai tak untuk yang ada masalah exema, gatal- gatal dan resdung?

Sangat sesuai

Q Adakah susu kambing melwite baik untuk gastrik dan penghadaman?

Sangat elok untuk gastrik dan penghadaman

Q Adakah susu kambing melwite baik untuk darah tinggi dan kencing manis?

Ya, boleh membantu

Q Sesuai tak untuk yang berumur consume susu kambing melwite ni?

Sangat elok boleh membantu tegangkan aset-aset wanita dan awet muda

Q Orang yang ada masalah sakit kanser, cyst dan tyroid boleh consume tak?

Boleh

Q Semasa haid boleh minum susu melwite tak?

Boleh

Q Susu melwite boleh mencerdaskan minda dan rasa tidak letih serta bertenaga?

YA

13 Review untuk Susu Kambing Melwite by MIQA untuk Kulit Kusam, Jeragat, Jerawat dan Ekzema

Hariz Azmi

4 Review

Sihat dan Cantik bersama Melwhite

5/ 5

Bukan Sekadar Susu biasa Kandungan Bahan2 dalam Susu Melwhite Adalah Yang Terbaik Dan Ianya memberikan Kulit yang Bersih,mulus dan sihat Cerut Recommend

Adakah review ini...?

Latifah Ain

8 Review

Servis tip top & terbaik👍

5/ 5

Susu sedap…..tak hamis and amat sesuai bagi mereka yang tak suka bau susu kambing.amat bagus susu ni ada disetiap rumah.penghantaran pun cepat.pasti repeat oder lagi👍👍👍

Adakah review ini...?

absaloji96

1 Review

Wajib cuba susu melwite

5/ 5

Sangat sedap.Tak hamis..kulit jadi halus dan cerah..yg bestnya kurap dan gastrik lega

Adakah review ini...?

jkhairulnisa97

1 Review

Susu kambing paling sedap

5/ 5

1st time rase susu kambing yg sgt sedap. Consume melwite mase preggy 7 bln..hb cantik..baby keluar pon kuning sikit je..susu pon byk. Alhamdulillah skg baby dh 10bln..masih full bf.

Adakah review ini...?

Jumalia Johari

10 Review

Melwhite ni terbaiikk

5/ 5

ianya sangat-sangat membantu kerana sebelum ini kulit muka saya kusam dan parut susah nak hilang.. selepas amalkan melwhite ini.. masalah saya berjaya di atasi

Adakah review ini...?

2 Review

Susu best

5/ 5

Susu ni mmg best dan service dr agen ni mmg terbaik, detail dia bgtau manafaat produk 👍 keep it up

Adakah review ini...?

Myra Syamira

15 Review

Produk terbaik 👍🏻👍🏻

5/ 5

Susu kambing berperisa melon memang sedapp gilee ! bnyak sgt manfaat susu kambing nie ..lagi lagi untuk ibu mengandung ..sangat recommend 👍🏻👍🏻🥰🥰🥰

Adakah review ini...?

qzie_250472

1 Review

Recommended produk

5/ 5

MELWITE sangat sedap, tak hamis walau susu kambing. Boleh bantu sebagai alas perut jika tak sempat sarap, sebab mengenyangkan

Adakah review ini...?

akmalkassim85

1 Review

Servis terbaik

5/ 5

Susu melwite memang terbaik. Sedap dan berkesan utk orang yang ada masalah exima.. Sesuai jgk utk orang yang ada masalah kulit kering dan kulit kusam

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM 60 - RM 130
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!