Peluang Tambah Pendapatan, Jual Produk Makanan UncleFoodMart Bersama CD Marketing.

Assalamualaikum semua. Saya Coach Daud @ CD Marketing membuka peluang kepada anda untuk menjana pendapatan dengan menjual produk makanan UncleFoodMart (UFM).

UFM baru saja ditubuhkan pada awal Ogos 2020 Alhamdulillah ramai ejen yang menjual produk UFM mampu menambah pendapatan sehingga 4 angka sebulan. Apa yang menyebabkan UFM menjadi pilihan ramai ejen untuk yang menambah sumber rezeki? Sebabnya adalah UFM mementingkan kualiti produk yang semestinya sedap dimakan oleh pelanggan.

Untuk makluman anda. UFM sebenarnya adalah tempat dimana Pengusaha Produk Makanan boleh memasarkan produk mereka dengan lebih cepat. Alhamdulillah saya CD Marketing antara stokis yang akan membantu anda untuk menjual produk UFM. Tiada yuran untuk pendaftaran ejen. Namun untuk anda mendapat stok perlu buat tempahan minima 10 unit.

Insyaallah CD Marketing sedia membantu anda seperti memberi idea, cara jualan yang betul dan cara menggandakan jualan. CD Marketing juga akan memberi penghargaan buat ejen yang sentiasa komited seperti memberi Hadiah kepada ejen yang mencapai target jualan, mengadakan family dah buat semua team di bawah CD Marketing.

Untuk senarai produk makanan yang dijual ada 13 jenis produk makanan yang ”RARE” seperti ;

  1. Acar Buah Tyzo Original (RM22) & Ikan Masin (RM25) – Layan makan gitu jer.
  2. Sambal Hitam Bunga Kantan (RM20) – lain macam kan ada bunga kantan.
  3. Asam Uncle (RM12) – Harga murah kuantiti banyak, sedap pulak tu.
  4. Kerepek Buah Royale (RM13) – Makan kerepek rasa kaya
  5. Kerepek Pisang BBQ (RM16) – tak pernah cuba kan? RECOMMENDED.
  6. Champochips (RM29) – Makanan buang angin dalam badan, special untuk ibu berpantang.
  7. Kambing Perap ABOH WESTERN (RM33) – Padu bak hang, kambing padu, kuah black pepper sedap giler.
  8. Set Pes Shellout Sambal+Kari (RM20) – Rasa seperti makan tepi pantai layan sangat.
  9. Chogodak Coklat Leleh/White Coklat Leleh (RM15) – Dengar pun dah meleleh belum rasa lagi, bapak berebut makan dengan anak.
  10. Krunchies POP Oreo (RM13) – Tak perlu tunggu raya baru nak makan.
  11. Acar Buah Terliuq (RM13) – Hang makan ni terus tukar jadi orang utara.

6 Review untuk Stokis Uncle Food Mart Kuala Lumpur

haslyinda755752

1 Review

Makanan best best

4/ 5

Dah banyak kali repeat order kat UFM.Memang sedap2 makanan kat sini..macam2 adoo..Teringat2 makan.Jommm sapot local dan Muslim products💪💪

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Lapar cari UFM mobile Coach Daud 😍

5/ 5

Asal lapar, buka peri sejuk ada makanan frozen yg awesome. Atas meja ada pelbagai kerepek dan sambal. Terima kasih UFM dan Coach Daud. Mmg penyelamat perut lapar ku.

Adakah review ini...?

Myra Syamira

15 Review

Memang terbaik utk yang kaki makan 🥰👍🏻

5/ 5

Macam-macam ada dalam ufm nie ..harga pun sangat berbaloi…saya dah cuba semua makanan dlm ufm nie ..memang kena dengan selera saya dan memang puas hati 👍🏻🥰

Adakah review ini...?

Uncle Zamri

19 Review

Dh mcm kedai makanan bergerak UFM ni

5/ 5

Makanan di UFM sedap2. Ada pelbagai pilihan… kena dengan tekak semuanya. Besttttt

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Syurga makanan.Sedap2 belako

5/ 5

Mmg sedap..ank2 dan suami suka mkn..saya repeat oder selalu …atas meja mesti ada …terutamanya acar buah dan sambal .. Mmg sedap lh produk ufm ni..

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin08:00 AM - 10:00 PM
  • Selasa08:00 AM - 10:00 PM
  • Rabu08:00 AM - 10:00 PM
  • Khamis08:00 AM - 10:00 PM
  • Jumaat08:00 AM - 10:00 PM
  • Sabtu08:00 AM - 10:00 PM
  • Ahad08:00 AM - 10:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga 10 - 33
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!