Checkout Sabun Kadah Aleppo/Ghar/Laurel Sabun Zaitun Serbaguna Murah KL Watch Video

Sabun Ghar Minyak Zaiton Aleppo (Aleppo Ghar Olive Oil Soap) diimport dari negara Syria.

? % Pure Olive Oil Soap W/Laurel Oils. PRODUCED IN ALEPPO SYRIA

✅ Natural products
❌ Bebas pewarna
❌ Bebas lelemak binatang
❌ Bebas pewangi
✅ Handmade

Sabun Aleppo ini diperbuat 100% daripada minyak zaitun, minyak laurel, air dan bahan saponifikasi yang lain.

Ia sangat sesuai untuk kegunaan harian dan ianya boleh digunakan oleh semua peringkat umur termasuklah bayi dan mereka yang mempunyai kulit yang sensitif.

Sabun ini bersifat semulajadi dan bebas bahan kimia, lemak haiwan dan bahan-bahan yang merbahaya untuk kulit manusia.

Sabun Aleppo (Sabun Ghar) adalah pengeluar yg terbaik. Sesuai untuk bayi dan dewasa, untuk semua jenis kulit.

Kandungan minyak Laurel sabun Aleppo sangat baik untuk membantu meredakan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, ekzema, psoriasis, herpes, dermatitis bakteria, jangkitan kulat, kulit yang merengsa serta juga masalah kulit kepala seperti kelemumur, dermatitis seborrhoeic dan lain-lain.

?? Bar Sabun Aleppo @Ghar yang ORI, dibuat di Aleppo Syria dengan kandungan bahan-bahan asli seperti Minyak Zaitun, Minyak Laurel, Air, lye.

?? Ia bukan seperti sabun komersial biasa yang nampak berwarna- warni, berbentuk menarik, berbau wangi dan berbuih.

Ianya :-
❌ Cantik bentuknya
❌ Berwarna-warni
❌ Berbau wangi/ bau minyak zaitun
✅ Kurang berbuih
✅ Seketul tahan berbulan
✅ Baik tuk kulit dari kepala sampai hujung jari kaki
✅ Tahan lama. Potong kecil bila nak guna untuk jimat
✅ Bila dipotong dalam kehijauan

Biar tak cantik luaran asalkan byk manfaat.

MINYAK LAUREL/GHAR

?? Minyak laurel adalah agen pencuci yang berkesan. Antibiotik semulajadi, anti-fungal, dan anti itching.

HEBAT KAN??

Boleh google sendiri untuk lebih info. Laurel oil ni sgt mahal dan hanya di Aleppo Syria boleh dapat harga dan kualiti terbaik. Seperti dlm hadis Quran mengatakan Syria@ negara sham adalah negara yang subur.

Khasiat sabun ghar untuk kulit dan badan :

✅ Menghilangkan jerawat biasa dan yang bernanah
✅ Mengatasi masalah kulit kering dan kulit sensitif
✅ Membantu menganjal, menegang, menghalus, melembut dan melambatkan proses penuaan
✅ Anti Bakteria dan Anti-fungal (kulat)
✅ Menghilangkan rekahan selepas bersalin
✅ Membantu kulit melawan kesan radikal bebas
✅ Melambatkan proses penghapusan kolagen asli dalam lapisan kulit
✅ Membantu pertumbuhan sel kulit
✅ Melegakan pening dan sakit kepala
✅ Membantu meredakan penyakit kulit seperti ekzema, psoriasis, kurap, gatal-gatal celah kelengkang, ruam, kulat air, kudis dan sebagainya lagi.
✅ Menyembuhkan luka-luka ringan di badan dan kulit kepala/ kelemumur
✅ Meredakan demam campak dan demam panas
✅ Sesuai digunakan ketika bercukur.
✅ Menanggalkan kutil dan isi lebih di muka dan badan
✅ Mengurangkan noda-noda hitam dan sel mati pada keliling leher, celah ketiak dan bikini line.
✅ Sangat sesuai digunakan untuk bayi, kanak-kanak,ibu lepas bersalin dan warga emas

Q Bolehkah saya menjadi ejen kepada Sabun Kadah Aleppo

Ya, boleh. Anda hanya perlu membeli 8 buku sabun dengan harga rm25 sebuku sebanyak 8 buku jadi total perlu di bayar untuk menjadi ejen adalah sebanyak RM200 sahaja tidak termasuk pos

Q Adakah sabun kadah Aleppo ini dijual di Shopee?

Ya, ada. Anda boleh membelinya di kedai shopee bernama BRICKSDUDESHOP

Kalau TIDAK jumpa boleh wasap kami di 019-3386496

Q Adakah anda menyediakan perkhidmatan pos selain di Shopee.

Ya, kami menyediakan perkhidmatan post menggunakan poslaju dan J&T sahaja. Harga pos adalah RM8 untuk berat tidak melebih 500g.

Q Dimanakah saya boleh membeli sabun kadah Aleppo ini secara COD atau cash on delivery

Ya, boleh. Perkhidmatan COD hanyalah di Taman Sri Endah, Sri Petaling sahaja.

Q Adakah anda mempunyai agen di seluruh Malaysia?

Ya, ada. Boleh wasap kami untuk mencari agen di seluruh Malaysia di no hp ini : 0193386496 atau klik website kami diatas..

Q Adakah sabun kadah Aleppo menyediakan dropship?

Ya, ada. Untuk tahu lebih lanjut sila hubungi atau wasap kami di no hp ini 0193386496

Q Adakah sabun kadah Aleppo menyediakan perkhidmatan di seluruh malaysia selain dari di Sri Petaling?

Ya, ada. Boleh hubungi kami di no tel 0193386496 untuk mendapatkan no ejen kami untuk cod.

Q Adakah sabun kadah Aleppo mengenakan cas untuk COD?

Ya, ada cas COD. Cas cod bermula dr RM2 ke RM8 bergantung kepada jarak rumah ejen dengan rumah pelanggan.

6 Reviews for Sabun Kadah Aleppo/Ghar/Laurel Sabun Zaitun Serbaguna Murah KL

Latifah Ain

8 Reviews

Sabun merawat terbaik

5/ 5

Pertama kali guna rasa teruja.macam-macam boleh setle.yang paling best semua peringkat umur boleh guna. Belilah sabun merawat ini kepada mereka yang buntu nak pilih produk. Nak cantik boleh Nak merawat lagi-lagilah disyorkan?

Was this review ...?

Owner Response

Thank you puan bagi feedback

humairah_hmt8764

1 Reviews

Sabun kadah aleppo terbaik?

5/ 5

Sabun kadah aleppo ni mmg terbaik.. Sesuai utk semua peringkat umur.. Anak naik ruam merah guna sabun ni alhamdulillah sesuai..ruam2 merah hilang ?

Was this review ...?

Owner Response

Thank you puan bagi feedback

Uncle Zamri

19 Reviews

Sabun utk jaga kulit

5/ 5

Sabun yg sangat sesuai utk kulit yg bermasalah. Harga mampu milik. Senang digunakan.

Was this review ...?

Owner Response

Tq tuan, semoga bermanafaat

Ahmad Rizal

1 Reviews

Sabun natural product

5/ 5

Sabun nie bukan saja natural product tp sgt2 bermanfaat setiap peringkat dewasa mahupun baby boleh menggunakannya..sgt elok untuk kulit yg bermasalah….sgt2 berbaloi?

Was this review ...?

Owner Response

Thank you tuan bagi feedback

Myra Syamira

15 Reviews

Sabun yang banyak manfaat !

5/ 5

Sabun nie memang terbaik ! sesuai untuk semua lapisan umur ..anak kulit sensitive pun sesuai sangat ..harga pun berpatutan ????????

Was this review ...?

Owner Response

Thang puan sudi beli dan bagi feedback.

nariahmatsaman62

15 Reviews

Rugi tak cuba..Sabun awet muda gitu

5/ 5

Wajib try …Sabun utk kecantikan dan kesihatan. Berbaloi beli..serbaguna..jimat betulll…rega mampu milik

Was this review ...?

Owner Response

Terima kasih amat berbaloi kan

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Sabtu24 hours open
  • Ahad09:00 AM - 05:00 PM
  • Isnin24 hours open
  • Selasa24 hours open
  • Rabu24 hours open
  • Khamis24 hours open
  • Jumaat24 hours open

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Price Range 39 - 200
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

error: Content is protected !!
kareena kapoor sexy hardcore-sex-videos xxx hot kiss
ullu aunty pornblogdir sexy video ladies
ravina tandon sexy video hardcore-tube indian web series hot scene
doskoinpo english okhentai ami sama
sex vedeos ymlporn shool xxx