Checkout Pusat Jagaan Warga Emas Mahligai Kasih Juju (MKJ) & Nursing Home Mobile Murah Lagi Terbaik Tonton Video

MKJ sentiasa ingin membantu masyarakat di luar sana yang memerlukan perkhidmatan jagaan ibu bapa/keluarga samada untuk jagaan 24 jam atau sementara dengan kadar caj yang paling murah dan berbaloi.

💐APA YANG MENARIK DI MKJ
✔️MKJ merupakan pusat jagaan warga emas yang berkonsepkan seperti di rumah anda sendiri dan nampak mewah
✔️MKJ menyediakan ruangan bilik tidur yang sangat selesa, ruang tamu yang besar ,ruangan makan dan aktiviti yang sangat luas dan ber aircond
✔️Terdapat pelbagai aktiviti sosial dan keagamaan yang terancang setiap hari
✔️6 kali makan dalam sehari dengan menu yang mendapat kelulusan KKM
✔️Terdapat aktiviti luaran serta berpeluang makan angin setiap bulan
✔️Sambutan hari lahir bagi setiap penghuni
✔️Semua pakaian, tuala , selimut, kelengkapan mandian disediakan
✔️Terdapat peralatan dan kelengkapan untuk senaman

💐KENAPA PERLU HANTAR KE MKJ?
✔️MKJ adalah pusat jagaan yang berdaftar dengan JKM
✔️Mendapat lesen dari PBT, BOMBA,KESIHATAN
✔️Mempunyai ciri-ciri keselamatan bangunan yang ditetapkan oleh BOMBA
✔️Dijaga oleh JURURAWAT dan Pembantu Jururawat yang berpengalaman
✔️Pusat jagaan Melayu Islam yang satu2nya di Melaka Tengah
✔️Chef juga adalah Islam dan mendapat sijil yang diiktiraf
✔️Pemeriksaan kesihatan setiap hari
✔️Pemberian ubatan mengikut spesifikasi seperti di hospital
✔️Terdapat perkhidmatan penjagaan 24jam/harian/jangka pendek yang boleh membantu menyelesaikan permasalahan penjagaan keluarga
✔️Mkj akan menghantar penghuni yang mempunyai appoinment di klinik dan hospital serta pengambilan ubatan
✔️Terdapat perkhidmatan ambil.dan hantar ke rumah bagi penjagaan harian

💐Perkhidmatan yang disediakan
1. Centre
– Penjagaan 24 jam
– Penjagaan harian@ day care
– Penjagaan sementara

2. Mobile Care
– Penjagaan di rumah harian@bulanan
– Penjagaan di Hospital
– Penukaran tiub CBD/SPC/NGT
– Cucian luka
– Physiotherapy

Q Apakah perkhidmatan yang ada di MKJ?

MKJ ada menyediakan 2 perkhidmatan iaitu Penjagaan di Centre yang beroperasi di Bukit Baru Melaka dan perkhidmatan mobile care atau penjagaan di rumah pesakit /di hospital di seluruh negeri.

Q Adakah MKJ akan menerima semua pesakit untuk penjagaan?

1. Bagi penjagaan di Centre, MKJ hanya menerima warga emas sahaja yang mempunyai masalah demetia, strok, Alzheimer, kelumpuhan, amputation, masalah saraf dan lain-lain yang stabil.
2. Bagi penjagaan di rumah dan hospital, MKJ menerima semua jenis pesakit yang memerlukan penjagaan.

Q Apakah perkhidmatan selain penjagaan yang disediakan oleh MKJ?

MKJ ada menyediakan perkhidmatan cucian luka, penukaran tiub CBD/SPC/NGT, Physiotherapy

16 Review untuk Pusat Jagaan Warga Emas Mahligai Kasih Juju (MKJ) & Nursing Home Mobile Murah Lagi Terbaik

Hariz Azmi

4 Review

Pusat Jagaan Mewah,Murah Dan Bersih

5/ 5

Terbaik Service 5 Bintang. Owner Orang Bumiputera Kita Yang Sangat Baik Hati. Sesuai untuk Hantar Bagi Jagaan Harian Dan Bulanan. Semoga Terus Mengekalkan Service Terbaik. Very recommended

Adakah review ini...?

Sitizubaidah112028

2 Review

Selesa dan Mesra

5/ 5

Alhamdulillah.. Penghuni berpuas hati. Sangat selesa seperti berada di rumah bersama keluarga sendiri.

Adakah review ini...?

rosmahwati01214

1 Review

Selesa,owner pemurah,sentiasa berikan yang terbaik

5/ 5

Memang terbaik,khidmat yang diberikan sangat bagus Saya memang bagi 5 bintang✨

Adakah review ini...?

hisyamncig65

2 Review

Fasiliti memang bagus

5/ 5

Keadaan tempat yang selesa dan mesra warga tua. Perlu perbanyakkan pusat jagaan MJ ni di seluruh negara

Adakah review ini...?

hamka49

1 Review

Pusat jagaan yang mementingkan kualiti

5/ 5

Tempat yang kemas dan layanan yang mesra dari pusat jagaain ini menyebabkan ramai yang beratur untuk mengambil giliran bagi memasuki pusat jagaan ini. Infrastrukturnya yang baik dan teratur berserta kedamaian tempat ini amat mendambakan.

Adakah review ini...?

Latifah Ain

8 Review

Seronoknya seperti berada dirumah sendiri

5/ 5

Pusat jagaan yang caring menyediakan servis tip top & terbaik….membuatkan penghuni nya merasa berada dirumah sendiri…ibarat seperti family. Satu-satunya pusat jagaan yang memang terbaik👍👍👍

Adakah review ini...?

Myra Syamira

15 Review

Ibarat berada di rumah sendiri 🥰

5/ 5

Servis di MKJ sangat sangat terbaik 👍🏻👍🏻👍🏻 harga pun sangat berbaloi .. macam-macam pakej ada 🥰 Sangat recommended 👏🏼

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Pusat jagaan orang tua yg terbaik..

5/ 5

bagus sbb orang tua di jaga dgn elok… Berbaloi byr duit utk keselesaan orang tua… Mereka jaga dgn baik..Hati kita pun rasa selamat dan tenang.

Adakah review ini...?

Jumalia Johari

10 Review

Rumah yang penuh dengan kasih sayang

5/ 5

Staff nya mudah mesra, dengan keadaan rumah yang sangat selesa dengan harga yang sangat reasonable…

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Seperti berada di rumah sendiri

5/ 5

Siapa sangka ada pusat jagaan seperti ini. Persekitaran luas dan bersih. Staffs juga sangat friendly. Tak risau nak tinggalkan ibu bapa dalam jagaan mereka.

Adakah review ini...?

Ahza Isma

4 Review

Home Sweet Home

5/ 5

Keramahan petugas dan owner sangat menyentuh hati, layanan seperti keluarga sendiri. Semoga Allah membalas segala kebaikan dan pengorbanan team Mahligai Kasih Juju. Segalanya baik dan selamat, alhamdulillah.

Adakah review ini...?

atiqahyaakop28

7 Review

Pusat jagaan ibubapa yang terbaik

5/ 5

Tak perlu risau lepas hantar ibu bapa ke sini sebab layanan dan servis yang diberikan sangat baik. Memang recommended untuk anak-anak yang busy bekerja tapi mahu ibubapa dapat perhatian yang terbaik.

Adakah review ini...?

efclegacy3318

5 Review

Kasih sayang spt keluarga sendiri

5/ 5

Sangat recommended utk anak2 yg kesuntukan masa utk menjaga ibu ayah yg telah berusia…di sini byk program2 penjagaan yg memberi kebahagiaan buat ibu ayah kita….kakitangan terlatih menjaga mereka spt keluarga sendiri…fly high MKJ..

Adakah review ini...?

Haizul Azril

14 Review

Pusat yang bersih dan kemas

5/ 5

Amat sesuai untuk yg ada ibubapa dan yang anak2nya berkerja. Boleh hantar utk jagaan harian atau jagaan bulanan. Terbaik pusat jagaan ni👍.

Adakah review ini...?

nurfasihahmdhadir4022

6 Review

servis TIPTOP 5 STAR

5/ 5

waahhh bestnya ada pusat jagaan warga emas yang best tu sekali ada pakej perubatan , memang berbaloi la dan advance 👍

Adakah review ini...?

Uncle Zamri

19 Review

Tempat Selesa, Murah dan Mewah

5/ 5

Sangat2 rekemen pusat jagaan ni. Tak sangka ada owner Melayu yg buat perkhidmatan ni. Terbaekkk sangat!!!

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin08:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa08:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu08:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis08:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat08:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM150 - RM4500
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!