Akademi Jaja ali adalah satu satunya program diet online yang telah berjaya bantu ramai peserta untuk kurus dan sihat secara semulajadi iaitu tanpa menggunakan sebarang produk kurus.

Dalam program ini, telah disediakan semua keperluan asas untuk mula diet secara sihat. Merangkumi dari segala ilmu asas seperti panduan untuk memilih bahan diet sihat, panduan merangka meal plan serta disediakan juga resepi-resepi diet sihat yang pastinya resepi diet ala-ala kampung.

Q Dimana prgram ini dijalankan ?

Semua program Academy Jaja Ali hanya dijalankan sepenuhnya menerusi aplikasi online telegram. Tidak melibatkan sebarang aktiviti luar mahupon aktiviti yang perlu berjumpa.

Q Betul ke program ini tidak melibatkan sebarang produk atau ubat kurus?

Program ini diasaskan sendiri oleh Cekgu Jaja Ali tanpa melibatkan mana-mana pihak ataupon mana-mana produk jualan langsung.

Untuk lebih rasa percaya lagi, bolehlah klik link ini dan diruangan komen anda boleh baca komen dari mereka yang pernah join program ini.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=805381933191477&id=100011590339771

Q Apakah konsep diet program ini ?

konsep yang Academy bawakan tidak terikat dengan mana-mana konsep khususnya , samada konsep diet kalori , diet " eat clean " diet IF , diet berlapar mahopun diet2 lain. Akan tetapi pihak Academy menekankan konsep dimana diet ini tidak perlu dirumitkan bahkan boleh makan menu yang sedap-sedap semasa berdiet untuk turun berat .

konsep dan tagline yang mana dibawa oleh academy adalah #DietTakPerluRumit #BukanEatClean #TapiEatEverythingSampaiLicin

Q Adakah diet cara program ini memerlukan barang makanan yang mahal-mahal saja ?

Program adalah flexible dimana peserta diberi kebebasan untuk pilih style masing-masing dengan diberi bimbingan yang terbaik. Jika perserta dari kawasan pendalaman atau kurang berkemampuan nak dapatkan barangan sepertimana dicadangkan, maka mereka akan diajar cara diet yang mudah seperti konsep diet ala kampung saja. Apa pon konsep yang diajarkan misi dan visi dalam academy hanyalah untuk memudahkan mereka yang nak ubah gaya hidup sihat dengan cara yang tak perlu dirumitkan.

Q Berapa lama boleh nampak hasil jika amalkan diet dengan konsep yang dibawa oleh academy ini ?

Fast result seawal 3-5 hari dimana perubahan-perubahan positif akan mula terasa seperti jika sebelum ini mengalami masalah sembelit, insyaAllah boleh improve seawal seminggu. Hasil badan terasa mengecil pula seawal 2 minggu

Q Adakah program ini berbayar ?

Yes dan bayaran yuran yang dikenakan sangat lah MURAH serta berbaloi dengan apa yang peserta dapat bilamana dah join program

Q Apakah perkara-perkara yang perserta dapat jika join program ini ?

Setiap peserta akan diberi semua panduan lengkap bermula dari panduan-panduan nak cari barang makanan harian sehingga lah kepada panduan-panduan lain seperti meal plan, resepi-resepi diet, panduan bersenam, panduan memasak, panduan meal prep serta banyak lagi panduan lain yang pastinya sangat berbaloi-baloi. Kesemua info disediakan dalam bentuk penulisan yang jelas, bergambar malah diterangkan juga secara bervideo

Q Berapa lama program ini dijalankan untuk peserta baru ?

Tempoh percubaan pertama adalah selama 5 minggu. Minggu pertama akan dterangakan segala info-info yang berkaitan atau dala program kita akan panggil " Briefing Days " .

Masuk minggu kedua dan seterusnya peserta akan di guide pula rutin harian on track. Dipantau setiap hari serta diberi ilmu-ilmu pembelajaran yang berkaitan dengan dunia diet

5 Review untuk Program Diet Sihat Tanpa Produk Kurus

norinaaj25047477

1 Review

Diet tanpa berlapar

5/ 5

Sejak join akademik cikgu jaja alhamdulillah badan sihat, berat pun turun, makan pon sedap. Kenyang sungguh dgn resepi cikgu. Resepi Sedap2. Saya dah 2 kali join program ni, cara cikgu ajar pun terang jelas dah faham. Selama ni mcm2 mitos bila cakap bab kurus. Di akademik cikgu jaja ni, terperinci cikgu terang dari pelbagai sudut nk sihat. Tak perlu mkn product pun, yg penting sumber semua semula jadi dari Alam yg Allah cipta. Alhamdulillah sya sihat dan cergas setelah mengamalkan gaya hidup dan pemakanan yg lebih sihat. Tq akademik cikgu jaja.

Adakah review ini...?

hasnizacheni57

1 Review

Akedemi Jaja – Eat Clean Makan Sampai Licin

5/ 5

Alhamdulillah. Sejak saya mengikuti amalan pemakanan sihat gaya hidup sihat, cara diet yang betul adalag benar2 efficient sekali. Ramai pelajar dibawah bimbingan Cekgu Jaja telah berjaya mengurangkan berat badan yang amat effektif malah bertambah cantik sekali tanpa amalan produk menguruskan badan yg sedia dijual di pasaran ketika ini. Dgn bimbingan yg sihat, gaya hidup berubah dgn jayanya.

Adakah review ini...?

cendawanmatabiru42

1 Review

Lemak ku di ambil oranggg!!😱

5/ 5

Cekgu jaja ali mmg recommended. Habisss lemak2 sy diambil beliau..huhu 13kg dlm 4bulan u.. xda pakai apa2 produk.. ikut online coaching cekgu jaja je. Xpenah lapar pon.. tp lemaks cair non…

Adakah review ini...?

w.n.hidaayah905

1 Review

Pengalaman berurusan dgn coach

5/ 5

Coaching online yang terbaik. Setiap soalan dijawab dengan baik beserta contoh yang padat. Bimbingan diberi dalam setiap perkara. Mudah baso and mesra!

Adakah review ini...?

umieqq34

1 Review

coaching

5/ 5

mudah berurusan ngn cg..nota yg ringkas dan padat..senang utk difahami..explanation cg mudah..terbaik

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 09:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 09:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 09:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 09:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 09:00 PM
  • Sabtu09:00 AM - 09:00 PM
  • Ahad09:00 AM - 09:00 PM

Your request has been submitted successfully.

building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!