1. Produk Nanyqish merupkan salah satu suplemen untuk menurunkan berat badan

2. Untuk kapsul/pil secret super slimming 3s ambil setengah jam sebelum sarapan

3. Untuk chocomilk shake 3s boleh minum sebelum sarapan atau selepas sarapan atau nak minum sebelah petang pun boleh.

4. Boleh diminum dengan air panas , suam atau sejuk .

5. Penggunaan lotion tak kisah ikut pelanggan nak guna masa yang sesuai tapi sebaik-baiknya selepas mandi kerana lotion akan meresap mengikut air. Cuma sapu sahaja di bahagian peha, perut, pinggang dan lengan .

p.s: Setiap pembelian chocomilk shake sekotak percuma satu shaker .

Q Apakah kesan smpingan pengambilan product

Tiada kesan sampingan yang memudaratkan kerana tiada record pelanggan yang sakit setelah menggunakan product kami kecuali kurus dan sihat .

Q Apakah bahan yang digunakan ada camouran bahan merbahaya seperti dadah

Tidak sama sekali .Product kami menggunakan seratus peratus bahan semulajadi seperti buah-buahan dan tumbuhan herba dan telah mendapat keputusan lab test tiafa kandungan dadah

Q Lelaki boleh guna tak product ini

Ya boleh digunakan oleh semua lelaki dan perempuan .yang ada masalah berat bdan berlebihan .

Q Adakah yang mempunyai masalah kesihatan boleh menggunakan produk ini

Walaupun kami berniaga kami tetap utamakan kesihatan pelanggan.
Product secret suoer slimming 3s tidak boleh diambil oleh semua yang mempunyai masalah kesihatan ..
Product minuman chocomilk shake hanya yang memounyai masalah jantung , buah pinggang dannibu mengandung sahaja yang tidak boleh mengambil product minuman ini .Selain daripada itu bole...
Product lotion boleh digunakan oleh semua kerana sapu bahagian luaran sahaja .

8 Review untuk Produk Langsing Nanyqish

vanissausani20927

1 Review

Pengalaman amalkan prodak Nanyqish

5/ 5

Prodak ni sangat hebat dan banyak membantu saya nak turun kan berat badan

Adakah review ini...?

suki_010464

1 Review

Produk NanyQish Yang Terbaik

5/ 5

3s Adalah Pakar Langsing mmg super duper hebat. Jamu herba 💯 peratus yg terbaik, tiada bahan terlarang, kami smua berubah asbab konsisten 3s. Choco sgt2 sedap, mengenyangkan melawaskan, mencerah memutih..mmg syokk abis lah… Lotion Ajaib nie mmg ohsem, pecah lemak, legakan sakit urat sakit sendi, lenguh bdn, sengugut sakit sebu msuk angin, mcm2 lah manfaat 3 adik-beradik nie mmg betol2 hebat oiiii. Rugi lah sapa x cuba lagi.. 😍👍 kami sudah anda bila lagi..🤭

Adakah review ini...?

gardenartsworks71

1 Review

product yg sgt bagus utk yg inginkn berat bdn yg ideal..sgt berkesan..

5/ 5

sgt bagus & sgt berkesan

Adakah review ini...?

redrosz240128

1 Review

Dari pengguna menjadi master stokis

5/ 5

Produk hebat. Asbab produk nanyqish ni la mengembalikan zaman keremajaan. Berat bdn kembali ideal. Paling best dapat melawas dengan baik.🥰

Adakah review ini...?

nornazuhamehat22

1 Review

Pengalaman menggunakan 3s dan cms

5/ 5

Produk berkesan…sakit lutut hilang sb berat badan dah kurang..dapat mengawal pemakanan kita..melawaskan.. perut Buncit Pon hilang

Adakah review ini...?

isdacoway5

1 Review

Produk terbaik

5/ 5

Produk hebat. Alhamdulillah dapat balik badan lamaaa. Hahaha produk ni memang berkesan.

Adakah review ini...?

az_amiera8665

1 Review

Pengalaman Berurusan Dengan Eyma

5/ 5

Produk Nanyqish Terbaik Bagi saya dengan Bahan-bahannya dari herba Saya suka.

Adakah review ini...?

eymaramli9110

1 Review

Dari pengguna menjadi stokis

5/ 5

Satu2nya kapsul yang memang sekat selera makan kaw2 setanding harga mahal… Ayaq coklat paling sedap.. yang best tu on time tak tunggu g buang.. lotion plak.. panas dia menyengat tapi yang best dia.. bila kena ayaq dia xberacaq belengaih macam jenama X..

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Sabtu24 hours open
  • Ahad24 hours open
  • Isnin24 hours open
  • Selasa24 hours open
  • Rabu24 hours open
  • Khamis24 hours open
  • Jumaat24 hours open

Your request has been submitted successfully.

  • Harga RM45 - RM55
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!