Norfa Homespa menyediakan Rawatan dari hujung rambut ke hujung kaki dengan harga bajet namun sangat mewah seperti spa-spa yang terkenal di luar sana.

Terapist kami mempunyai pengalaman selama 12 tahun dalam bidang spa kecantikkan. Selain itu juga terapist kami berkelayakan dalam bidang Urut Terapi, terapi spa, estetik, salun, bekam, dan solekan. Perkhidmatan yang menjadi kegemaran pelanggan yang datang ialah Facial Buang kutil. Ini ialah kepakaran terapist kami.

Pemilik Norfa Homespa juga adalah salah seorang tenaga pengajar secara sambilan dalam kursus-kursus spa seperti Facial dan urutan untuk pelajar-pelajarΒ  yang ingin mengambil Sijil Kemahiran Malaysia (SKM) dengan yuran kelas yang sangat murah dan mampu milik.

Paling istimewa sekali, kursus yang dikendalikan oleh Norfa Homespa ini ialah PLAN TURBO atau “Fast Track Boss Lady” iaitu berkonsepkan, “Sekali belajar pasti boleh mahir dan buat INCOME dengan cepat”.

Bonus untuk sesiapa yang memgikuti kursus bersama Norfa spa ini, kami menyediakan Group Support untuk terus berikan input yang berkaitan dengan marketing dan juga perkhidmatan mengikut trend masa kini.

Q Lelaki boleh buat Rawatan di Norfa Homespa?

Boleh. Rawatan seperti Facial, resdung, bekam boleh dibuat disini. Kecuali Rawatan Badan seperti urutan dan mandian sahaja tiada khas untuk Lelaki.

Q Berapa Harga Pakej Untuk Facial Jeragat?

Harga untuk Pakej Jeragat ialah serendah RM59 sahaja untuk Pakej Bajet.

Q Pakej Facial Apa lagi yang ada selain Normal Facial?

Kami menawarkan pelbagai pakej facial yang menarik contoh seperti, Facial totok wajah, facial qua sha, facial jed, facial mesin, facial dermapen, facial buang kutil, oil cysts, facial jerawat dan facial mengikut kesesuaian setiap jenis kulit.

Q Perkhidmatan Urutan ada tak disini?

Ada, kami menyediakan urutan tradisional, sweedish masaj, sport masaj, relaxing dan juga pakej untuk urutan pantang.

Q Rawatan Kuku tangan dan kaki Ada disediakan disini tak?

Ada. kami menyediakan perkhidmatan manicure dan pedicure yang lengkap dengan harga bajet.

Q Adakah perkhidmatan dari rumah ke rumah juga disediakan?

Ya. perkhidmatan kami juga ada menyediakan servis dari rumah ke rumah

8 Review untuk Perkhidmatan Spa Kecantikan dan Kursus Facial Beginner & Advanced

Myra Syamira

15 Review

Spa terbaik !! harga yang berpatutan πŸ₯°

5/ 5

Memang seronok sangat dapat manjakan muka dekat sini ..macam macam servis ada ..barangan yg digunakan juga sangat bagus ..memang puas hatii ..terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Nak cantik awet muda

5/ 5

Wajib buat apa kat sini..rega mampu milik setanding vvip pakej..jom cantik kn diri utk kepuasan sendiri

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Kulit saya jadi halus dan cantik.

5/ 5

Saya sangat puas hati dengan servis yang diberikan. Staff sangat2 friendly buat saya rasa relax dan sangat tenang semasa menjalani rawatan muka. Saya pasti kembali lagi ke sini.

Adakah review ini...?

Uncle Zamri

19 Review

Best sangat buat facial kt sini

5/ 5

Thanks kpd owner dan staff yg begitu peramah. Selesa dapatkan perkhidmatan facial disini. Terbaekkk

Adakah review ini...?

Jumalia Johari

10 Review

Service nya tip top

5/ 5

Owner yang sangat friendly, ramah orang nya..sepanjang buat facial tu banyak tips yang diberikan tentang penjagaan kulit…

Adakah review ini...?

atiqahyaakop

3 Review

Sapa taknak cantik kan

5/ 5

Sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan. Kulit pun makin sihat dan cantik.

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Ahad09:00 AM - 06:00 PM
  • Isnin09:00 AM - 06:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 06:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 06:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 06:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 06:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM25 - RM1299
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!