Photographer berdaftar SSM.
Berpengalaman (5 tahun).
Mesra dan mudah berunding.
Berkeyakinan dengan kehendak pelanggan.

Q Assalam, hai.. Boleh saya dapatkan pakej photography perkahwinan yang ditawarkan?

Terima kasih sudi menghubungi alpha.series photography. 😊😊

Sila nyatakan

Nama Pengantin (L) :
Nama Pengantin (P) :
Nama Majlis :
Tarikh Majlis :
Lokasi Majlis :
Alamat Rumah Pengantin :
No Tel yang boleh dihubungi :

Sila layari link di bawah untuk rujukan tuan / puan.. 😊😊

http://www.instagram.com/saifuladlihazizan_ii
https://www.facebook.com/saifuladli.hazizan.7

18 Review untuk Perkhidmatan Fotografi & Videografi

kezwan862

1 Review

Majlis akad nikah dan sanding

5/ 5

Amat berpuas hati,photographer sporting,sangat membantu dalam guide kami sebagai pengantin.posing2 yg menarik serta amat komited dgn kerja.

Adakah review ini...?

msyajaie13

1 Review

Gambar perkahwinan

5/ 5

En Saiful sememangnya berpengalaman luas dlm bidang fotografi, gambar perkahwinan yang di ambil oleh beliau sangat memuaskan dengan gaya teknik fotografi mengikut trend terkini. Hasil gambar yang sangat berkualiti dan jelas. Teknik penceritaan fotografi yang dihasilkan sangat bermakna. Saya mesti pilih en Saiful. Semoga beliau lebih berjaya dan maju didalam bidang fotografi ini.

Adakah review ini...?

jannahchuah4

1 Review

Hasil artwork n fotografi yang sangat memuaskan

5/ 5

Fotografer yg sgt peramah dan akan guide pengantin untuk dapatkan hasil yg sgt awesome. Kualiti and artwork gambar yg sgt memuaskan.

Adakah review ini...?

hridhwa19

1 Review

Quality

5/ 5

Quality gambar dan video setanding terbaik. Exceed my expectations. Photographer juga bagi komitmen 100%. Recommended!

Adakah review ini...?

ZamriHas97

1 Review

Penyediaan photografi

5/ 5

Pengalaman luas dan skill yang tinggi. Gambar yang dihasilkan bermutu tinggi

Adakah review ini...?

cikkumiee46

1 Review

Owner yg sgt bagus..Layanan yg terbaik sgt 😊

5/ 5

Rekomended sgt photogrpher ni,xrugi ambik kt abg ni,gambaq2 mmg cantik diambik,puas hati sgt2,harga pn sgt berbaloi,tak kan menyesal hbaq trus terang,hampa blh usha fb abg ni πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...?

norazahghazali112643

1 Review

Berurusan dengan encik saiful adli hazizan

5/ 5

Gambar sangat cantikk. Tak pecah langsungg. Sangat puas hati dan berbaloii. Very recomended πŸ‘

Adakah review ini...?

kerakoll.wudy73

1 Review

Sentuhan ajaib yg precise, especially close-up images.

5/ 5

This photog able to provides ultra smooth & details and you will never expected that you’re paying high quality photo with very reasonable prices. The skill, advanced camera & proper lenses used with super detail editing skill, serve you the best photo outcomes and you’ll be so amazed & blow your imagination.

Adakah review ini...?

hananie30913

1 Review

perkhawinan terindah

5/ 5

gmbar yg sgt cntek memuaskan dn berkualiti.. photographer sporting hbs bnyak ilmu dn bnyak ajarkan step posing yg lawa..harapan saya agar encik saiful adli buat studio dn trus maju jaya dlam bdang fotografi ini

Adakah review ini...?

hasydanhazizan27

1 Review

High Precision Photo

5/ 5

Gambar yang diambil bukan sekadar dari sudut yang menarik tapi ditambah dengan perincian gambar dari aspek warna, pencahayaan dan……. Hampa tengok sendiri la. Better browse gambaq yang dok ada. Baru tau high precision

Adakah review ini...?

muhd.amnan9294

1 Review

Nice wedding album by this photografer

5/ 5

SangatΒ² profesional & album semua cantik dah tersusun elok. Harga yang berpatutan. VeryΒ² recomended this photograpger.

Adakah review ini...?

hanim_n4

1 Review

My Memorable Weeding ❀️

5/ 5

tak mau cakap banyak , paling sempoii bila bergambaq . kita yang keras kayu pun dia ajaq posing sampai boleh . gamabq tak yah cakap laa memang tiptop , apa apa pun semua terbaikkk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...?

elfotographer18

1 Review

photo service

5/ 5

very good service….profesional…high quality pictures…friendly….highly recomended this photographer…..thumb up…..

Adakah review ini...?

serumanxohq54

5 Review

RAJA SEHARI FEELING RAJA SETIAP HARI

5/ 5

BEST SANGAT!!!! GAMBAR PERKAHWINAN SAYA SANGAT CANTIK. SETIAP HARI PANDANG TAK JEMU. Terima kasih buatkan hari indah saya jadi lebih bermakna. Photographer sangat friendly dan banyak tunjuk ajar gaya posing yg sesuai dengan suasana. Tak kekok saya dan suami bergambar.

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 10:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 10:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 10:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 10:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 10:00 PM
  • Sabtu09:00 AM - 10:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!