Sekarang peminat kari kambing dah boleh nikmati kari kambing dengan cara yang sangat mudah bersama NURI KARI KAMBING

👍 Mudah untuk dimakan
👍 Siap dimasak 100%
👍 Hanya panaskan 3 minit
👍 Halalan toyyiban
👍 Rasa yang sangat sedap
👍 Rasa kari paduuuu
👍 Daging Kambing yang empuk & enak
👍 Tiada bahan pengawet
👍 Tahan 2 tahun

Senang je cara nak makan. Hanya perlukan 3 langkah mudah:

✅ Panaskan
✅ Buka paket
✅ Makan

Tak perlu ambil masa yang lama untuk masak kari Kambing sekarang.

Nasib baik ada Nuri Kari Kambing ‘Ready to Eat’

Lepas ni kalau anda nak pergi travel atau berkhemah, boleh bawa NURI KARI KAMBING masuk dalam bag & makan di mana sahaja yang anda mahu.

Ibu bapa yang sibuk bekerja, pelajar di kolej wajib simpan stok Nuri Kari Kambing.

Q Kena letak dalam freezer ke?

Tak perlu. Hanya letak di mana mana. Tak rosak. Boleh Tahan 2 tahun. Guna teknologi retort.

Q Berapa lama nak panaskan?

Hanya 3 atau 4 minit

Q Ada Kambing (Mutton) ker kat dalam tu?

Yer ader. Ader sekali dengan ubi (potato). Sangat lembut

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM22
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!