Di musim dunia dilanda Covid-19, banyak peniaga lumpuh disebabkan pergerakan terhad dan dikawal. Kita dimaklumkan tentang penutupan syarikat gergasi dunia. Di Malaysia juga tidak ketinggalan kesan dari situasi dunia ini.

UFM muncul bagi membantu mereka yang terkesan samada secara langsung atau tidak dengan fenomena QIF-19 ini.

UFM adalah satu HUB makanan yang bertujuan untuk membantu Usahawan/Pengusaha Makanan Melayu bagi memasarkan produk mereka. Selain dari itu juga, UFM memberi peluang kepada mereka diluar sana yang berminat untuk menambah pendapatan melalui jualan makanan yang beraneka jenis.

Antara senarai produk yang ada di UFM setakat ini

  • ACAR BUAH ORIGINAL TYZO
  • ACAR BUAH IKAN MASIN TYZO
  • SAMBAL HITAM BUNGA KANTAN
  • KAMBING PERAP ABOH WESTERN
  • KEREPEK BUAH ROYAL-VITA
  • KEREPEK PISANG BBQ – TAM’S CRUNCHY
  • PES SHELLOUT PERISA KARI & SAMBAL
  • CHAMPOCHIPS BY ABAM BAWANG
  • CORNFLAKE KRUNCHY POP OREO
  • ASAM UNCLE
  • ACAR BUAH TERLIUQQ
  • CHOGODAK COKLAT LELEH
  • CHOGODAK WHITE COKLAT
  • POPIA SATAR UNCLE – ORI GANNU

ย 

UFM merancang untuk menyediakan 100 jenis produk makanan yang boleh didapati dalam UFM.

UFM juga dalam perancangan untuk mewujudkan PITSTOP UFM disetiap negeri di semenanjung. Dan selepas itu mengembangkan sayap ke Sabah dan Sarawak.

PITSTOP UFM adalah berkonsepkan STOKIS kepada UFM. Jadi, kepada mereka yang gemar dengan perniagaan makanan, UFM mengalukan anda membuat daftar permohonan sebagai PITSTOP UFM.

Hubungi UFM untuk membuat tempahan produk atau untuk menjadi sebahagian dari team UFM.

Q Adakah produk dalam UFM boleh diposkan?

Semua produk dalam UFM BOLEH dipostkan kecuali produk frozen. Produk frozen hanya akan dipostkan setelah pembeli bersetuju dengan terma dan syarat yang ditetapkan.

Q Adakah UFM menyediakan system online untuk menempah produk?

YA. UFM ada menyediakan link untuk STOKIS membuat order.

Q Adakah UFM menyediakan perkhidmatan postage kepada Ejen?

ADA dengan syarat, Ejen membuat order MINIMUM 10 UNIT produk.

Q Adakah STOKIS/EJEN dibenarkan untuk mengambil produk di UFM?

DIBENARKAN dengan syarat, MINIMUM 10 UNIT PRODUK.

Q Adakah UFM menyediakan khidmat delivery?

ADA dengan CAJ PENGHANTARAN minima RM5 tetapi hanya untuk STOKIS/EJEN yang berada didalam radius 20km dr UFM.

Q UFM menggunakan khidmat penghantaran syarikat mana?

UFM telah melanggan dengan EASYPARCEL untuk kerja penghantaran ke seluruh STOKIS/EJEN.

15 Review untuk Jana Pendapatan Bersama UncleFoodMart (UFM)

Latifah Ain

8 Review

Servis tip top & terbaik๐Ÿ‘

5/ 5

Produk UFM memang kategori sedap-sedap semua…sekali rasa wajib repeat oder๐Ÿ˜‹memang memenuhi citarasa pelanggan. Sesiapa buntu nak cari makan tu, cari je UFM.pasti anda tidak kelaparan.

Adakah review ini...?

zainonrafek01096

1 Review

Sangat mudah dan cepat

5/ 5

Semua oridyct makanan UFM sedao dan terbaik .Pelanggan selalu ‘reoeat order’. Stok mudah dapat dari agen2 dan stolist2 UFM

Adakah review ini...?

lynnzwan7573

1 Review

UFM TERBAIK

5/ 5

Memang terbaik. Semua makanan sedapยฒ. Makan sekali, pasti repeat berkali2. Highly recommended.๐Ÿ‘๐Ÿป

Adakah review ini...?

shimaluvadam73

1 Review

Makanan semua sedap ๐Ÿ˜‹

5/ 5

Senang berurusan dengan seller…seller baik & cepat response ๐Ÿ˜‰

Adakah review ini...?

shafikahsukri188

1 Review

UFM TERBAIK!

5/ 5

Sangat berpuas hati dengan servis UFM yg pantas dan professional. Menu yg ada sangat sedap dan mudah disediakan. Sesuai untuk orang bujang macam saya.

Adakah review ini...?

Myra Syamira

15 Review

Senang ada UFM !! semua makanan best !!

5/ 5

Makanan dalam UFM memang semua terbaik ! harga pun berpatutan ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป Rasa2 lapar je boleh terus cari UFM ..senang nak deal ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Dh repeat oder makanan ufm..mmg sedap namatey

5/ 5

Korang wajib beli produk ufm sbb semua nya sedap2 belako…mesti ada atas meja terutamanya acar buah dan sambal hitam bunga kantan.

Adakah review ini...?

Jumalia Johari

10 Review

Sangat berbaloi…

5/ 5

Produk dalam UFM ni semua nya sedap-sedap dan berbaloi dengan harga yg ditawarkan….kambing perap aboh western memang terbaik…kerepek buah royal memang lain dari yang lain…wajib dpt kan produk di UFM ini..

Adakah review ini...?

nurazlina1

6 Review

Ingat makan…ingat UFM

5/ 5

Pelbagai produk makanan yg sedap dan rasa lain dari yg ada di pasaran..sejak adanya UFM…saya memang tak cari kedai yang lain dahhh๐Ÿฅฐ

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Supermarket makanan

5/ 5

Syok shopping kat UFM. Ada pelbagai pilihan makanan yang menyelerakan. Paling best kambing perap abah western.. Sedap, murah dan cepat di masak. Pasti repeat berkali2..

Adakah review ini...?

efclegacy3318

5 Review

Lapar je cari UFM

5/ 5

Macam2 pilihan makanan ada d UFM n semua makanan padu yg best ….sedap maut…๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹

Adakah review ini...?

nurfasihahmdhadir4022

6 Review

dunia makanan the best๐Ÿฅฐ

5/ 5

saya dh pernah order produk UFM dan repeat again .. favourit saya chogodak coklat lelah n pes sheelout fuuhh memang padu ๐Ÿ˜‹

Adakah review ini...?

Haizul Azril

14 Review

Banyak pilihan makanan

5/ 5

Makanan semua sedap2 rabun mata nak pilih nih, saya rekemen sangat UFM utk semua ๐Ÿ˜ yang paling saya suka adalah kambing perap aboh western terbaik sgt, lembut sangat daging kambingnya

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM13.00 - RM33.00
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!