EBOOK PESBUK ZERO COST MARKETING (PZCM)

PZCM Adalah Ebook Digital Terbaik di Era 2020. Kenapa perlu dapatkan ?  Ebook ini sangat berguna sebagai permulaan bagi peniaga yang ingin menceburi bisnes online di media sosial iaitu FACEBOOK .

KELEBIHAN PZCM

Ebook digital ini dihasilkan dalam format PDF. Hanya perlu muat turun, simpan dan boleh dibaca di mana-mana anda berada. Melalui telefon pun boleh terus baca. Mudah.

Ramai student PZCM telah mendapat hasil lumayan dengan pelajari kaedah dan teknik sebenar berniaga online. Ebook PZCM telah membongkar rahsia yang sebelum ini ramai tidak tahu bagaimana untuk naikkan engagement dan target pelanggan yang tepat .

Akhir sekali Masalah Copywriting!

Diluar  sana masih ramai yang tidak mahir menulis copywriting  memukau yang mampu menarik perhatian pelanggan. Ramai peniaga hari ini banyak menggunakan copywriting yang diberikan oleh Leader kerana ia mudah dan tak perlu berfikir. Hanya copy & paste.

Jika anda dapatkan Ebook PZCM, ia boleh selesaikan masalah menulis Copywriting kerana ia turut memberikan banyak contoh jenis copywriting. Selepas ini,  lebih mudah untuk anda mendapat pelanggan yang serah diri kerana pelanggan faham apa isi copywriting anda sebenarnya .

Q Kenapa Saya Perlu Dapatkan Ebook ?

- Mempunyai Step bina brading dari Awal sampai Akhir.

- Huraian dalam Ebook mudah paham berserta gambar.

Q Apa kepentingan Ebokk PZCM ?

Dapat Belajar
- Personal branding
-Copywriting
-Sales
-Closing

Q Ada Ebook Tambahan ?

Mesti la ada,

- contoh Skrip Jualan dari Awal smpai Akhir .

- Contoh Ayat Copywriting Yang Memukau.

11 Review untuk Jadikan eBook PZCM Rujukan Pembakar Semangat Pulihkan Bisnes Anda

Myra Syamira

15 Review

Ebook yang sgt luar biasa 👏🏼👏🏼

5/ 5

Ilmu yang sangat padu dlm ebook nie ..semua yang buat bisness memang wajib dapatkan !!

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Terbaik ebook pzcm

5/ 5

Saya dh beli dan amalkn..mudah faham dan padu ilmu dari sifu…Peniaga wajib dptkn ebook ni..berbaloi sgt2..

Adakah review ini...?

Jumalia Johari

10 Review

Ebook ni friendly user

5/ 5

Bahasa yang digunakan sangat santai, mudah paham dan mudah apply… wajib dpt kan ebook ini buat online seller..

Adakah review ini...?

nurazlina1

6 Review

Beli..buat dan hasil yang TIP TOP

5/ 5

Memang berbaloi saya dapatkan PZCM..ilmu baharu dan lain dari ebook lain yg ada di pasaran..terima kasih PZCM mengubah hidup saya utk bersosial💛💚🧡

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Lubuk ilmu marketing tanpa modal

5/ 5

Banyak info2 menarik dalam ebook ini. Sesuai untuk anda yang nak berbisness tapi tak ada ilmu yang padu.

Adakah review ini...?

CRRedz Channel

2 Review

Ebook ini harus dimiliki okeh semua.. rugi jika anda tak memilikinya.

5/ 5

Saya suka ebook ini sebab mudah difahami dan anda yang mempraktikkannya pasti akan dapat hasil. Bagi peniaga anda memang wajib dapatkannya untuk tingkst jualan anda!!

Adakah review ini...?

atiqahyaakop28

7 Review

Ilmu bermanfaat

5/ 5

Beli dan follow apa yang ada dalam ebook ni. Confirm menjadi kalau follow betul-betul.

Adakah review ini...?

efclegacy3318

5 Review

Ilmu bermanfaat

5/ 5

Peniaga2 online disarankan utk ada ebook ni…sgt bermanfaat utk belajar seni branding n marketing dgn zero kos…😃👍

Adakah review ini...?

Haizul Azril

14 Review

Ebook zero cost marketing terbest

5/ 5

Saya dah beli, baca dan amalkan apa yang diajar dalam ebook ini dan hasilnya memang terbaik, 2 minggu dah nampak hasilnya. Rugi sape yang tak beli lagi, jom beli utk manafaat awak jugak bukan orang lain pun

Adakah review ini...?

Uncle Zamri

19 Review

Ilmu penting utk peniaga online

5/ 5

Tips yang sangat padu dalam ebook ni. Rugi tak grab!!!

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM 0.00 - RM 100
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!