Haromaluv sangat berbeza dengan produk lain kerana ianya diperbuat secara tradisional.

Ia tidak menggunakan β€œekstrak” tetapi dimasak dan disediakan 100% caranya sama dengan nenek moyang kita dahulu kala.

Pati Asam Kunyit dan Herba Haromaluv mengandungi 13 herba semula jadi antaranya adalah cekur, asam jawa, buah kurma, buah delima, lada hitam, biji halba, temu kunci, kunyit, daun sireh, mengkudu, aqua, halia bara dan madu lebah.

Kelebihan Pati Asam Kunyit dan herba:

  1. memulihkan tenaga
  2. memanaskan badan
  3. melancarkan peredaran darah
  4. membuangan angin
  5. atasi lenguh-lenguh dan sengal badan
  6. mengurangkan bau badan dan menyahtoksin
  7. menghilangkan keputihan
  8. memulihkan luka dalaman
  9. mengecutkan peranakan
  10. meyerikan wajah dan agen awet muda
Q Cara Minum :

* 15 ml pagi atau malam sebelum tidur
* Minum semasa perut kosong
* Jangan makan selepas sejam minum pati supaya ia dapat meresap & beri kesan kepada tubuh

Q Tidak sesuai diminum oleh:

* Wanita datang haid
* Wanita hamil
* Bayi jaundice/ kuning (jika menyusu ibu)

Q Mula umur berapa boleh minum:

* 12 tahun ke atas

Q Sampai bila kena minum :

* Boleh teruskan minum sentiasa

Q Orang tak berpantang boleh minum tak :

* sangat elok untuk orang berpantang. Merawat luka dalaman, memanaskan badan, melawaskan pembuangan, mengecutkan rahim, mengetatkan bahagian intim, menambah susu ibu.

Q Waktu berpantang, start hari berapa kena minum dan sampai hari ke berapa kena minum

* Selepas 1 minggu jika bersalin normal, 2 minggu jika Czer. Berhenti jika anak kuning/ jaundice

Q Sakit cyst/ fibroid boleh minum :

* Ya, malah boleh membantu mengecilkan

Q Kencing manis/ darah tinggi boleh minum :

Boleh, jika bukan tahap kronik

Q Sakit kronik boleh minum ker?

* Kencing manis kronik tidak dibenarkan
* Sakit buah pinggang tidak dibenarkan

Q Kalau berhenti minum ni ada efek tak?

* Tidak

Q Ada kesan sampingan ke?

Insya Allah tiada

Q Kena minum hari-hari ker?

Tidak semestinya, tetapi digalakkan minum secara konsisten jika tidak mengamalkan makanan seimbang, kerana ia membantu menyingkirkan toksik, lemak dan kolestrol yang berlebihan.

9 Review untuk HaromaLuv Pati Asam Kunyit dan Herba Kaya dengan Khasiat 13 Herba Warisan Tradisional Khas untuk Wanita Moden

Myra Syamira

15 Review

Produk wanita viral masa kini !!

5/ 5

Saya dah beli dan rasanya sangat sedap ..bahan2 yang terkandung juga sangat bagus untuk penjagaan dalaman wanita πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° memang terbaikkkk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Jus utk kecantikan dalaman dan luaran terbaik

5/ 5

Saya amalkn dh byk botol…walau dh berusia Tp dalaman masih bergetah lg…Boleh awet muda minum pati asam kunyit ni

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Jatuh cinta dicubaan pertama

5/ 5

Badan saya memang jenis banyak angin. Dah macam2 cara saya cuba sampai saya dah give up. Tetapi bila cuba jus hebat ni, saya terus jatuh cinta. Alhamdulillah, sekarang masalah saya semakin berkurangan. Cuba lah untuk kesihatan diri anda..

Adakah review ini...?

nurazlina1

6 Review

Pati asam kunyit

5/ 5

Saya pengguna setia set minuman kesihatan ini dari anak pertama hingga kelima..mmg puas hati dan berbaloi2.😍

Adakah review ini...?

atiqahyaakop28

7 Review

Best friend wanita moden

5/ 5

Bila amalkan dengan konsisten, boleh rasa perubahan. Rasa badan makin sihat. Bila kerja pun tak rasa cepat letih.

Adakah review ini...?

nurfasihahmdhadir4022

6 Review

uuwwaaww pertama kali makan jatuh hati πŸ₯°

5/ 5

mebuang angin !!!! saya ternmpak kelebihan bila ambil pati asam kunyit sebab badan saya bnyak angin , saya pon start mencari sampai dapat, alhamdulillah angin dalam badan dh berkurang πŸ₯°

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • Harga RM80.00 - RM180.00
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!