Checkout Coklat Chocodaps Sedap Cair Di Mulut Tonton Video

Nikmati Rasa Coklat Premium Yang Lebih Dari Sedap Cair di Mulut

Pastinya ramai diluar sana teringin dan gemar makan coklat dan yang paling simple, boleh makan dengan enak begitu saja.

 

Lebih Dari Sedap!
Itu janji kami pada penggemar chocolate

Apa yang BEST dengan coklat ni?

1. Memenuhi kehendak pencinta coklat sejati
2. Mutu kualiti Coklat setanding produk antarabangsa
3. Sesuai untuk semua lapsisan masyarakat.

 

Buatan Malaysia, Cita rasa Antarabangsa

  • Classic

Gabungan coklat yang berkualiti tinggi dan kismis yang terpilih, menjanjikan rasa yang cukup luar biasa dan pilihan tepat untuk memiliki minda dan otak yang tajam

Coklat susu yang lazat dan diseimbangkan dengan bijan hitam dan putih menjadikan ianya coklat kegilaan ramai

Coklat hitam yang cukup lazat dengan rasa koko yang berkualiti tinggi

Coklat batu meteor yang rasanya cukup padu dengan coklat dan disaluti dengan lapisan gula yang sangat enak

Rasa coklat yang cukup halus, lembut dan sangat mudah cair dalam mulut

  • Yogurt

Sebijik rasa seperti makan yogurt perisa natural yang masam manis dan boleh menghilangkan loya tekak & mengidam 

Hilang sudah teringin nak pergi Cameron Highlands sebab sebijik rasa buah strawberi campur dengan manis susu

Buah mangga madu campur dengan yogurt dijadikan sebijik coklat 

  • Truffle

Rasa serbuk koko yang pekat diiringi rasa mango yang masam manis

Serbuk koko yang pahit tapi dihujungnya terasa hazelnut yang paling terbaik dan seperti makan kek tiramisu

Rasa chocoflakes meriah dengan rasa coklat yang pekat dan wajib bagi penggemar chocoflakes yang rangup 

Emm tapi,

Sedap sangat ke coklat ni?

“Suka sangat-sangat !! Memang setanding antarabangsa, harga pun murah, best buat makan pagi , tengah hari , petang, recommended sangat-sangat,  favorite saya almond sesame dan raisin milk”

– Vee Edward

“Chocodap’s memang superb !! Takkan menyesal kalau beli.. boleh dipelbagaikan”

– Fatin Sazali

“Coklat sangat lazat. Lepas makan 1 nak lagi 1. Tak cukup sebijik wehh 😋😋😋”

– Nora Misri

AMACAM??

SEDAP KAN RASA COKLAT CHOCODAPS NI?

TAKKAN NAK TUNGGU ORANG LAIN JER YANG MERASA, ANDA BILA PULAK?

Q 1. Berapa harga coklat ini?

Classic:
-Classic Chocolate 100g (RM 10.00)

Yogurt:
-Yogurt Chocolate 60g (RM 9.00)
-Yogurt Chocolate 100g (RM 12.00)

Truffle:
-Truffle Chocolate 60g (RM 9.00)
-Truffle Chocolate 100g (RM 12.00)

Q Kenapa kena rasa coklat ini?

1. Ini adalah produk bumiputera, halal dan selamat. Kena support dan sokong produk makanan buatan Malaysia.

2. Sudah terbukti bahawa coklat ini sedap dan mampu memuaskan cita rasa hati pelanggan serta harga memang mampu milik.

3. Ada pelbagai jenis coklat ini. Setiap satu jenis coklat ada flavour yang tersendiri.

4. Menjadi kesukaan dan kegemaran orang ramai dan sesuai untuk semua peringkat umur.

1 Review untuk Coklat Chocodaps Sedap Cair Di Mulut

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Ahad08:00 AM - 10:30 PM
  • Isnin08:00 AM - 10:30 PM
  • Selasa08:00 AM - 10:30 PM
  • Rabu08:00 AM - 10:30 PM
  • Khamis08:00 AM - 10:30 PM
  • Jumaat08:00 AM - 10:30 PM
  • Sabtu08:00 AM - 10:30 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga 9.00 - 12.00
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!