Nak makan coklat tapi manis sangat ? Atau selalu makan biskut yang sama je setiap bulan ?

Apa kata korang cuba Chocotum ni

Tak pernah dengar apa tu Chocotum ?

Boleh tengok gambar ni .. nampak menarik kan ? rangup dekat luar cair dalam mulut tauu!!

Tapi apa kelebihan yang ada produk ni :

  • mudah dibawa ke mana sahaja
  • tahan selama 5 -6 bulan
  • rangup dimakan
  • rasa campuran coklat dan cereal
  • beratus feedback mengatakan sedap 
Q Jumlah produk yang ada dipasaran ?

Ada 2 keluaran chocotum iaitu White chocolate dan Dark chocolate

Q berapa harga white dan dark chocolate ?

Untuk White chocolate berharga RM15 dan Dark chocolate berharga RM20

Q Jenis penghantaran ?

Kami menyediakan 2 cara penghantaran iaitu pertama melalui Shopee dan kedua menggunakan servis J&T

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin08:00 AM - 08:00 PM
  • Selasa08:00 AM - 08:00 PM
  • Rabu08:00 AM - 08:00 PM
  • Khamis08:00 AM - 08:00 PM
  • Jumaat08:00 AM - 08:00 PM
  • Sabtu08:00 AM - 08:00 PM
  • Ahad08:00 AM - 08:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga RM15 - RM20
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!