Checkout ChampoChips Watch Video

CHAMPOCHIPS? MAKHLUK APO TU??‍♂️

 

Ramai duk tny abam, ChampoChips tu makhluk apa?
Ok simple…ChampoChips ni MAKANAN ORGANIK yg halal lagi baik utk kesihatan…?
Senang citer makanan Orang PANTANG TAPI SEDAP dan bleh dimakan SEISI KELUARGA.?

 

THIS IS CHAMPOCHIPS??
Campuran BAWANG GORENG,
SERUNDING HALIA,
GARAM BUKIT HIMALAYA
Dan ramuan ORGANIK PREMIUM
STRICTLY NO MSG ❌
minyak diSEJAT abis taw.?

 

BAGUS utk;
buang ANGIN dlm badan,
buang TOKSIN,
ANTIBIOTIK semulajadi,
Baiki sel2 badan,

 

Pruttt…Prutttt….ANGIN keluar lepas mkn ChampoChips..SELESAAA…?
anak2 pn selera je mkn nasik panas2 dgn ChampoChips..Makan RATAH saja pun sodapp…hakak bawang ko pn mkn ni masa PANTANG buat jajan kunyah2 depan TV, #sedapbermanfaat katanya..
Nak bawak travel mana2 pn senang….masuk beg jalannnn…✈

Q Apa itu ChampoChips

Makanan organik campuran bawang putih, bawang merah dan halia yang digoreng garing, diadunkan bersama rempah herba premium. Tanpa MSG.

Q Siapa patut makan champochips?

- Ibu berpantang
- Mereka yang bermasalah ANGIN dlm badan
- Anak-anak yang kurang selera makan
- Pengamal makanan organik
- Semua lapisan masyarakat

Q Kenapa perlu makan ChampoChips?

-Bantu buang angin dalam badan
-Bantu penghadaman
-Bantu tambah selera makan
-Bantu baiki sel tisu badan

10 Reviews for ChampoChips

DEWI SHAA

1 Reviews

Favorite bawang goreng ever!!

5/ 5

Saya sangat suka rasa champochips rangup dan menaikkan selera makan saya. Bila dah makan, lega badan dan keluar angin. Sedap sangat dan asyik teringat je nak makan lagi. Founder champochips pun awesome. servis terbaik.

Was this review ...?

Myra Syamira

15 Reviews

Kudap kudapan yang berkhasiat ?

5/ 5

Memang wajib ada atas meja makan ! dah menjadi hidangan wajib kami satu family ? makan dgn nasi panas2 memang layannn ??????

Was this review ...?

nariahmatsaman62

15 Reviews

Bawang lain dari yg lain..bawang utk kesihatan

5/ 5

Bagus mkn Champochips ni…sedap ..saya mkn mcm tu je..crup crop sanggup.. Buang angin ..bdn ringan

Was this review ...?

honeyzfida4093

12 Reviews

Mengujakan ??

5/ 5

Tak pernah jumpa lagu ni. Kata orang utara, ralit makan, sedaq2 tinggai bekas… Syok dok meratah saja depan tv, berebut anak beranak. Hangpa pi try tengok.. Sebekas tak cukup weii..

Was this review ...?

Uncle Zamri

19 Reviews

Campuran bawang goreng garing terbaekk

5/ 5

Sgt sesuai utk yg nak mengamalkan makanam diet. Original resepi. Tanpa pengawet. Hanya campuran bawang goreng semata2… padu2

Was this review ...?

atiqahyaakop28

7 Reviews

Krupp krapp sambil tengok tv

5/ 5

Makan dengan nasi pun best. Makan saja pun best. Lagi-lagi sambil tengok tv. Sedar-sedar je dah habis.

Was this review ...?

nurfasihahmdhadir4022

6 Reviews

champochips memang syedap !

5/ 5

champochips memang the best ? saya makan bersama nasi panas2 ngn telur goreng ja mudah & cepat , makan pon bertambah ? semua orang boleh makan memang superbest ?

Was this review ...?

Haizul Azril

14 Reviews

Sedap sangat

5/ 5

Memang best sangat, saya makan ratah mcm tuh jek jarang makan dengan nasik atau bubur

Was this review ...?

Rate us and Write a Review

Your Rating for this listing

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Your review is recommended to be at least 140 characters long

Show all timings
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Price Range 29
building Own or work here? Claim Now! Claim Now!

Claim This Listing

error: Content is protected !!