Checkout ChampoChips Tonton Video

CHAMPOCHIPS? MAKHLUK APO TU?πŸ€·β€β™‚οΈ

 

Ramai duk tny abam, ChampoChips tu makhluk apa?
Ok simple…ChampoChips ni MAKANAN ORGANIK yg halal lagi baik utk kesihatan…🌿
Senang citer makanan Orang PANTANG TAPI SEDAP dan bleh dimakan SEISI KELUARGA.😍

 

THIS IS CHAMPOCHIPSπŸ§„πŸŒΏ
Campuran BAWANG GORENG,
SERUNDING HALIA,
GARAM BUKIT HIMALAYA
Dan ramuan ORGANIK PREMIUM
STRICTLY NO MSG ❌
minyak diSEJAT abis taw.🀩

 

BAGUS utk;
buang ANGIN dlm badan,
buang TOKSIN,
ANTIBIOTIK semulajadi,
Baiki sel2 badan,

 

Pruttt…Prutttt….ANGIN keluar lepas mkn ChampoChips..SELESAAA…πŸ™ˆ
anak2 pn selera je mkn nasik panas2 dgn ChampoChips..Makan RATAH saja pun sodapp…hakak bawang ko pn mkn ni masa PANTANG buat jajan kunyah2 depan TV, #sedapbermanfaat katanya..
Nak bawak travel mana2 pn senang….masuk beg jalannnn…✈

Q Apa itu ChampoChips

Makanan organik campuran bawang putih, bawang merah dan halia yang digoreng garing, diadunkan bersama rempah herba premium. Tanpa MSG.

Q Siapa patut makan champochips?

- Ibu berpantang
- Mereka yang bermasalah ANGIN dlm badan
- Anak-anak yang kurang selera makan
- Pengamal makanan organik
- Semua lapisan masyarakat

Q Kenapa perlu makan ChampoChips?

-Bantu buang angin dalam badan
-Bantu penghadaman
-Bantu tambah selera makan
-Bantu baiki sel tisu badan

10 Review untuk ChampoChips

DEWI SHAA

1 Review

Favorite bawang goreng ever!!

5/ 5

Saya sangat suka rasa champochips rangup dan menaikkan selera makan saya. Bila dah makan, lega badan dan keluar angin. Sedap sangat dan asyik teringat je nak makan lagi. Founder champochips pun awesome. servis terbaik.

Adakah review ini...?

Myra Syamira

15 Review

Kudap kudapan yang berkhasiat πŸ₯°

5/ 5

Memang wajib ada atas meja makan ! dah menjadi hidangan wajib kami satu family πŸ₯° makan dgn nasi panas2 memang layannn πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...?

nariahmatsaman62

15 Review

Bawang lain dari yg lain..bawang utk kesihatan

5/ 5

Bagus mkn Champochips ni…sedap ..saya mkn mcm tu je..crup crop sanggup.. Buang angin ..bdn ringan

Adakah review ini...?

honeyzfida4093

12 Review

Mengujakan 😍😍

5/ 5

Tak pernah jumpa lagu ni. Kata orang utara, ralit makan, sedaq2 tinggai bekas… Syok dok meratah saja depan tv, berebut anak beranak. Hangpa pi try tengok.. Sebekas tak cukup weii..

Adakah review ini...?

Uncle Zamri

19 Review

Campuran bawang goreng garing terbaekk

5/ 5

Sgt sesuai utk yg nak mengamalkan makanam diet. Original resepi. Tanpa pengawet. Hanya campuran bawang goreng semata2… padu2

Adakah review ini...?

Jumalia Johari

10 Review

Powerrrr…

5/ 5

Makan dengan nasi panas…fuhhh terangkat, lauk lain dah tak nampak dah..

Adakah review ini...?

atiqahyaakop28

7 Review

Krupp krapp sambil tengok tv

5/ 5

Makan dengan nasi pun best. Makan saja pun best. Lagi-lagi sambil tengok tv. Sedar-sedar je dah habis.

Adakah review ini...?

nurfasihahmdhadir4022

6 Review

champochips memang syedap !

5/ 5

champochips memang the best πŸ‘ saya makan bersama nasi panas2 ngn telur goreng ja mudah & cepat , makan pon bertambah πŸ™Š semua orang boleh makan memang superbest πŸ˜‚

Adakah review ini...?

Haizul Azril

14 Review

Sedap sangat

5/ 5

Memang best sangat, saya makan ratah mcm tuh jek jarang makan dengan nasik atau bubur

Adakah review ini...?

Berikan Review kepada Bisnes Ini

Rating anda kepada bisnes ini

angry
crying
sleeping
smily
cool
Browse

Review anda disarankan sekurang-kurangnya 140 patah perkataan

Tunjukkan waktu operasi
  • Isnin09:00 AM - 05:00 PM
  • Selasa09:00 AM - 05:00 PM
  • Rabu09:00 AM - 05:00 PM
  • Khamis09:00 AM - 05:00 PM
  • Jumaat09:00 AM - 05:00 PM

Your request has been submitted successfully.

  • RMRMRMRM
  • Harga 29
building Anda bekerja atau pemilik bisnes ini? Tuntut Sekarang! Tuntut Sekarang!

Claim This Listing

error: Content is protected !!