sislatifahain5783

Sertai pada Nov 2020

Tentang Saya

No info available

Aktiviti

image
Latifah Ain 8 Review
Servis tip top👍
5.0

Produk terbaik....harga juga sangat-sangatla murah jika nak dibandingkan betapa berkesan nya produk ini. Boleh repeat oder lagi. Seller memang terbaik👍

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 2
image
Latifah Ain 8 Review
Servis tip top & terbaik👍
5.0

Produk UFM memang kategori sedap-sedap semua...sekali rasa wajib repeat oder😋memang memenuhi citarasa pelanggan. Sesiapa buntu nak cari makan tu, cari je UFM.pasti anda tidak kelaparan.

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Latifah Ain 8 Review
Servis tip top & terbaik👍
5.0

Coklat yang memang sangat-sangat sedap.sekali rasa pasti repeat lagi.... Penghantaran pun pantas.harini oder esok dah sampai. Terbaik....👍👍👍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Latifah Ain 8 Review
Servis tip top & terbaik👍
5.0

Susu sedap.....tak hamis and amat sesuai bagi mereka yang tak suka bau susu kambing.amat bagus susu ni ada disetiap rumah.penghantaran pun cepat.pasti repeat oder lagi👍👍👍

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Latifah Ain 8 Review
Seronoknya seperti berada dirumah sendiri
5.0

Pusat jagaan yang caring menyediakan servis tip top & terbaik....membuatkan penghuni nya merasa berada dirumah sendiri...ibarat seperti family. Satu-satunya pusat jagaan yang memang terbaik👍👍👍

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Latifah Ain 8 Review
Satu-satunya produk yang betul-betul berkesan
5.0

Saya memang pengguna tegar produk MB ni.memang sangat-sangat puas hati dengan produk ni sebab berkesan tau.... Deodorant : pakai sekali je.then 2 minggu saya x pakai....serius langsung xde bau👍 Shower gel : buat syampoo, pencuci muka & mandian.bau yang wangi....jimat duit Produk jimat duit ni....wajib repeat oder

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Latifah Ain 8 Review
Produk terbaik👍
5.0

Produk yang banyak selesaikan masalah....wajib ada setiap rumah tau.demi kesihatan kita..... Penghantaran juga cepat + seller yang mudah berurusan👍 Kita sendiri jaga kesihatan kita🤗

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 0
image
Latifah Ain 8 Review
Sabun merawat terbaik
5.0

Pertama kali guna rasa teruja.macam-macam boleh setle.yang paling best semua peringkat umur boleh guna. Belilah sabun merawat ini kepada mereka yang buntu nak pilih produk. Nak cantik boleh Nak merawat lagi-lagilah disyorkan👍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1

My Listings

Gambar

Hubungi

error: Content is protected !!