myrasyamira921800

Sertai pada Oct 2020

Tentang Saya

No info available

Aktiviti

image
Myra Syamira 15 Review
Sabun yang banyak manfaat !
5.0

Sabun nie memang terbaik ! sesuai untuk semua lapisan umur ..anak kulit sensitive pun sesuai sangat ..harga pun berpatutan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Myra Syamira 15 Review
Senang ada UFM !! semua makanan best !!
5.0

Makanan dalam UFM memang semua terbaik ! harga pun berpatutan πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Rasa2 lapar je boleh terus cari UFM ..senang nak deal πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 2
image
Myra Syamira 15 Review
Ebook yang sgt luar biasa πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ
5.0

Ilmu yang sangat padu dlm ebook nie ..semua yang buat bisness memang wajib dapatkan !!

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Myra Syamira 15 Review
Senang berurusan dengan owner πŸ‘πŸ»
5.0

Kereta bersih ..owner pun sangat sangat friendly πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» memang senang nak berurusan..tq sis for ur great service πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Myra Syamira 15 Review
Ibarat berada di rumah sendiri πŸ₯°
5.0

Servis di MKJ sangat sangat terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» harga pun sangat berbaloi .. macam-macam pakej ada πŸ₯° Sangat recommended πŸ‘πŸΌ

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Myra Syamira 15 Review
Produk wanita viral masa kini !!
5.0

Saya dah beli dan rasanya sangat sedap ..bahan2 yang terkandung juga sangat bagus untuk penjagaan dalaman wanita πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯° memang terbaikkkk πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Myra Syamira 15 Review
Kudap kudapan yang berkhasiat πŸ₯°
5.0

Memang wajib ada atas meja makan ! dah menjadi hidangan wajib kami satu family πŸ₯° makan dgn nasi panas2 memang layannn πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Myra Syamira 15 Review
Sambal paduuu πŸ”₯🀲🏻🀲🏻
5.0

Memang wajib kena stanby dekat rumah ..agak2 malas nak masak goreng je telur makan dengan sambal setel !! Memang terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Myra Syamira 15 Review
Masalah keluarga
5.0

Kaunselor terbaik yang pernah saya jumpa..sangat2 professional dan bersifat terbuka πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Myra Syamira 15 Review
Spa terbaik !! harga yang berpatutan πŸ₯°
5.0

Memang seronok sangat dapat manjakan muka dekat sini ..macam macam servis ada ..barangan yg digunakan juga sangat bagus ..memang puas hatii ..terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Myra Syamira 15 Review
Wangian terbaik !!
5.0

Saya beli 2 jenis wangian untuk hadiakan kepada ibu ..alhamdulillah..ibu sy sgt suka !! Yang menjadi favourite dia sekarang wangian irresistible chic ! memang wangi sangattt ..sekali spray tahan 2 hari dekat baju πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Myra Syamira 15 Review
Sambal terbaikk !!
5.0

Sambal terbaik! 2x dah saya repeat order πŸ₯° memang sedapp ..ada 9 jenis sambal ..ada yg pedas sangat dan ada yg kurang pedas ..tp yg menjadi kegemaran saya ialah sambal hitam tomato ..memang sedapp !! nak mkan terus mcm tu pun boleh πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ€—πŸ€—πŸ€—

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Myra Syamira 15 Review
Sabun serbaguna yg terbaik !!
5.0

Memang bagus sangat sabun nie ..kesan kotor pun senang hilang ..dah guna sabun ni memang tak akan beli sabun lain πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 2
image
Myra Syamira 15 Review
Memang terbaik utk yang kaki makan πŸ₯°πŸ‘πŸ»
5.0

Macam-macam ada dalam ufm nie ..harga pun sangat berbaloi...saya dah cuba semua makanan dlm ufm nie ..memang kena dengan selera saya dan memang puas hati πŸ‘πŸ»πŸ₯°

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Myra Syamira 15 Review
Produk terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
5.0

Susu kambing berperisa melon memang sedapp gilee ! bnyak sgt manfaat susu kambing nie ..lagi lagi untuk ibu mengandung ..sangat recommend πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ₯°πŸ₯°πŸ₯°

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 2

My Listings

Gambar

Hubungi

error: Content is protected !!