jumalia.johari9234

Sertai pada Oct 2020

Tentang Saya

No info available

Aktiviti

image
Jumalia Johari 10 Review
Sangat berbaloi…
5.0

Produk dalam UFM ni semua nya sedap-sedap dan berbaloi dengan harga yg ditawarkan....kambing perap aboh western memang terbaik...kerepek buah royal memang lain dari yang lain...wajib dpt kan produk di UFM ini..

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 2
image
Jumalia Johari 10 Review
Ebook ni friendly user
5.0

Bahasa yang digunakan sangat santai, mudah paham dan mudah apply... wajib dpt kan ebook ini buat online seller..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Jumalia Johari 10 Review
Service nya tip top
5.0

Mudah berurusan dgn owner yg sangat friendly...tq sis Ahza..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 3
image
Jumalia Johari 10 Review
Rumah yang penuh dengan kasih sayang
5.0

Staff nya mudah mesra, dengan keadaan rumah yang sangat selesa dengan harga yang sangat reasonable...

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Jumalia Johari 10 Review
Powerrrr…
5.0

Makan dengan nasi panas...fuhhh terangkat, lauk lain dah tak nampak dah..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Jumalia Johari 10 Review
Rekemen untuk orang bujang
5.0

Yang bujang kekadang tak sempat atau malas nak masak tu....sambal ni sangat sesuai utk uolls k...buka jer terus ngapp... sempoiiii

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Jumalia Johari 10 Review
Depression??
5.0

Carilah Tuan Redz ini....beliau sangat professional dan senang berurusan dengan Tuan Redz ini....recommended!!!

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Jumalia Johari 10 Review
Service nya tip top
5.0

Owner yang sangat friendly, ramah orang nya..sepanjang buat facial tu banyak tips yang diberikan tentang penjagaan kulit...

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Jumalia Johari 10 Review
Melwhite ni terbaiikk
5.0

ianya sangat-sangat membantu kerana sebelum ini kulit muka saya kusam dan parut susah nak hilang.. selepas amalkan melwhite ini.. masalah saya berjaya di atasi

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 2
image
Jumalia Johari 10 Review
Sekali cuba pasti nak lagi
5.0

Super sedappp..gabungan perapan daging yg lembut dan sos Black pepper nya.... tak cukup 500gram tu.. serius puas hati dan berbaloi

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0

My Listings

Gambar

Hubungi

error: Content is protected !!