honeyzfida4093

Sertai pada Oct 2020

Tentang Saya

No info available

Aktiviti

image
honeyzfida4093 12 Review
Supermarket makanan
5.0

Syok shopping kat UFM. Ada pelbagai pilihan makanan yang menyelerakan. Paling best kambing perap abah western.. Sedap, murah dan cepat di masak. Pasti repeat berkali2..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Lubuk ilmu marketing tanpa modal
5.0

Banyak info2 menarik dalam ebook ini. Sesuai untuk anda yang nak berbisness tapi tak ada ilmu yang padu.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Pengalaman indah
5.0

Sangat puas hati dengan servis yang diberikan oleh owner. Kereta yang disediakan sangat bersih dan tanpa masalah. Recommended.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 2
image
honeyzfida4093 12 Review
Seperti berada di rumah sendiri
5.0

Siapa sangka ada pusat jagaan seperti ini. Persekitaran luas dan bersih. Staffs juga sangat friendly. Tak risau nak tinggalkan ibu bapa dalam jagaan mereka.

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Jatuh cinta dicubaan pertama
5.0

Badan saya memang jenis banyak angin. Dah macam2 cara saya cuba sampai saya dah give up. Tetapi bila cuba jus hebat ni, saya terus jatuh cinta. Alhamdulillah, sekarang masalah saya semakin berkurangan. Cuba lah untuk kesihatan diri anda..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Mengujakan 😍😍
5.0

Tak pernah jumpa lagu ni. Kata orang utara, ralit makan, sedaq2 tinggai bekas... Syok dok meratah saja depan tv, berebut anak beranak. Hangpa pi try tengok.. Sebekas tak cukup weii..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Sambal tumis berhantu
5.0

Mmg sedap. Selalu jadi penyelamat bila saya xsempat nak masak. Buka tutup terus boleh makan nasi. Dah jadi favourite kami sekeluarga.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
honeyzfida4093 12 Review
Tekanan kerja
5.0

Perkhidmatan dan layanan yang mengkagumkan dari seorang professional yang disegani. Terima kasih Tuan Redz.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Kulit saya jadi halus dan cantik.
5.0

Saya sangat puas hati dengan servis yang diberikan. Staff sangat2 friendly buat saya rasa relax dan sangat tenang semasa menjalani rawatan muka. Saya pasti kembali lagi ke sini.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
honeyzfida4093 12 Review
Sedap tak terkata.
5.0

Emergency.. Tak ada selera nak makan. Cari lah sambal KakNis. Baru umphhh..

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
honeyzfida4093 12 Review
Sabun serbaguna yang hebat
5.0

Bayangkan dengan satu sabun saja dapat membantu membersihkan pelbagai benda. Dari pencuci pakaian hingga ke perkakasan rumah dan macam2 lagi. Amat membantu kerja2 di rumah. Terima kasih kerana menyenangkan hidup saya ❤️❤️

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 2
image
honeyzfida4093 12 Review
Lapar cari UFM mobile Coach Daud 😍
5.0

Asal lapar, buka peri sejuk ada makanan frozen yg awesome. Atas meja ada pelbagai kerepek dan sambal. Terima kasih UFM dan Coach Daud. Mmg penyelamat perut lapar ku.

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1

My Listings

Gambar

Hubungi

error: Content is protected !!