Haizul Azril Mohd Tapui

A-9-7 ENDAH REGAL

Sertai pada Oct 2020

Tentang Saya

Saya adalah pengarah kepada syarikat Haizul Maju Resources yang ditubuhkan pada 2018. Syarikat kami menjalankan perniagaan retail dengan membekalkan produk produk seperti sabun champaca, sabun kadah aleppo, sambal garing che nor, camay repellent spray dan unclefoodmart

0199136496

A-9-7 ENDAH REGAL

Social

Aktiviti

image
Haizul Azril 14 Review
Banyak pilihan makanan
5.0

Makanan semua sedap2 rabun mata nak pilih nih, saya rekemen sangat UFM utk semua 😍 yang paling saya suka adalah kambing perap aboh western terbaik sgt, lembut sangat daging kambingnya

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Ebook zero cost marketing terbest
5.0

Saya dah beli, baca dan amalkan apa yang diajar dalam ebook ini dan hasilnya memang terbaik, 2 minggu dah nampak hasilnya. Rugi sape yang tak beli lagi, jom beli utk manafaat awak jugak bukan orang lain pun

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 2
image
Haizul Azril 14 Review
Kereta bersih
5.0

Senang berurusan dengan owner dan kereta dalam keadaan bersih dan kemas. Sewa dan terus bawa kereta ke tempat yang hendak ditujui. Best 😍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 3
image
Haizul Azril 14 Review
Pusat yang bersih dan kemas
5.0

Amat sesuai untuk yg ada ibubapa dan yang anak2nya berkerja. Boleh hantar utk jagaan harian atau jagaan bulanan. Terbaik pusat jagaan ni👍.

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Sedap sangat
5.0

Memang best sangat, saya makan ratah mcm tuh jek jarang makan dengan nasik atau bubur

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Sambal sedap
5.0

Sedap sangat, wajib ada atas meja makan setiap rumah. Tak cuba tak tahu, dah cuba gerenti repeat oder😍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Haizul Azril 14 Review
Urus masalah
5.0

Pernah berurusan dengan tuan ni dan beliau memang seorang professional dengan kerja nya. Keep it up tuan redz👍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Bau best
5.0

Bau best sangat dan tahan lama. Rugi sape tak beli

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Best
5.0

Best sangat insyaallah datang lagi 😍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Haizul Azril 14 Review
Banyak makanan😍
5.0

Best gila ab banyak pilihan makanan ooo kyg gini hahaha

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Sabun kasah
5.0

Saya guna sabun kadah untuk mengurangkan kelemumur saya dan alhamdulillah kelemumur saya memang kurang.saya guna sebagai syampoo 3x seminggu. Tq kadah

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 0
image
Haizul Azril 14 Review
Baja terbaik
5.0

Saya dah guna baja ni dan memang terbaik untuk pokok buah2an, amazing😍

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0
image
Haizul Azril 14 Review
Best
5.0

Produk yang best dan seller yang terbaik, akan repeat lagi insyaallah

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 1 Love 1
image
Haizul Azril 14 Review
Cookies yang best sangat
5.0

sape tak cuba lagi sila cuba cepat2 sebab cookies ni lain dr lain. tak manis sangat pemdek kata rasa preiumla..terbaikk..

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 0

My Listings

Gambar

Hubungi

error: Content is protected !!