atiqahyaakop28

Sertai pada Nov 2020

Tentang Saya

No info available

Aktiviti

image
atiqahyaakop28 7 Review
Lapar? Cari UFM
5.0

Kalau idea nak makan apa, cari je UFM. Macam-macam ada. Sedap pulak tu.

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
atiqahyaakop28 7 Review
Ilmu bermanfaat
5.0

Beli dan follow apa yang ada dalam ebook ni. Confirm menjadi kalau follow betul-betul.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
atiqahyaakop28 7 Review
Terbaik dan Mudah
5.0

Servis yang diberikan terbaik dan sangat mudah berurusan dengan mereka. Harga pun berpatutan.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 2
image
atiqahyaakop28 7 Review
Pusat jagaan ibubapa yang terbaik
5.0

Tak perlu risau lepas hantar ibu bapa ke sini sebab layanan dan servis yang diberikan sangat baik. Memang recommended untuk anak-anak yang busy bekerja tapi mahu ibubapa dapat perhatian yang terbaik.

Adakah review ini...? Menarik 1 LOL 0 Love 1
image
atiqahyaakop28 7 Review
Best friend wanita moden
5.0

Bila amalkan dengan konsisten, boleh rasa perubahan. Rasa badan makin sihat. Bila kerja pun tak rasa cepat letih.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
atiqahyaakop28 7 Review
Krupp krapp sambil tengok tv
5.0

Makan dengan nasi pun best. Makan saja pun best. Lagi-lagi sambil tengok tv. Sedar-sedar je dah habis.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 0 Love 1
image
atiqahyaakop28 7 Review
Semua masalah ada penyelesaiannya
5.0

Kalau ada masalah, tekanan atau serabut dengan kehidupan, jangan pendam. Cari orang yang professional untuk bantu. Tuan Redz sangat bagus dan professional membantu menyelesaikan masalah.

Adakah review ini...? Menarik 0 LOL 1 Love 1

My Listings

Gambar

Hubungi

error: Content is protected !!